0 Shares

Adil Rami sanoo, että liian monet naiset ja syömisen rakastaminen maksoivat hänelle paremman uran.

Ei Ramin urassa mitään hävettävää ole. Ranskalainen nousi huipulle Lillessä, jonka jälkeen hän pelasi vielä muun muassa Valenciassa, AC Milanissa, Sevillassa ja Marseillessa. Palkintokaapista löytyy esimerkiksi Ranskan mestaruus ja Cupin voitto sekä Eurooppa liigan 

Uran kohokohtana on luonnollisesti kesän 2018 maailmanmestaruus. Topparille on kertynyt urallaan yli 500 matsia, mutta 34-vuotias ranskalainen on pettynyt. 

– Minulla olisi voinut olla parempi ura jos minulla olisi ollut parempi elämäntyyli. Liian paljon huvitteluja, liian paljon tyttöjä enkä kiinnittänyt huomiota painooni, Rami avaa Mais Futebolille

– Minun ongelmani oli ruoka. Rakastin syömistä.

Rami pelasi Ranskan maajoukkueessa 36 matsia ja viimeisteli yhden osuman. Kesän 2018 MM-kisoissa minuutteja ei irronnut, mutta hän kuittasi silti kultaa. Puolustajalla oli haasteita päävalmentaja Didier Deschampsin kanssa.

– Hänen kanssaan oli aluksi vaikeaa. Vihasin häntä. Nyt kiitän häntä. Kun voitimme maailmanmestaruuden, halusin nähdä hänet ja pyytää anteeksi.

– Aluksi hän oli todella tiukka, hän ajatteli vain töitä. Tykkäsin tehdä töitä, mutta en 24 tuntia. On myös välttämätöntä rentoutua ja me emme aina ymmärrä toisiamme. 

Rami on ehkä suuren yleisön silmissä tunnetumpi pelikentän ulkopuolisten asioiden takia, kun hän seurusteli Pamela Andersonin kanssa 2017-19.

Lähde: Sportbible

Varhainen voitonmaksu
0 Shares