0 Shares

Everton ja Liverpool kohtaavat lauantaina päiväpelissä äärimmäisen mielenkiintoisessa Merseysiden derbyssä. Kamppailuun on isketty herkullinen tarjous, sillä jokainen maali tuo täytettä pelitilille. (Kuva: TT)

Everton on kaatanut Liverpoliin derbyssä tasan kymmenen vuotta sitten, kun ottelu Goodison Parkilla päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 2-0. 

Tämän jälkeen on pelattu 22 derbyä. Näistä 11 on päättynyt Poolin voittoihin ja 11 tasureihin.

Maalejakin on nähty yleensä reilusti. 14 pelissä on tehty vähintään kaksi maalia. Tämän ajanjakson isoimmat maalijuhlat nähtiin viime vuoden joulukuussa, kun Liverpool voitti peräti 5-2. Pool on rökittänyt naapuriaan kahdesti myös numeroin 4-0. 

Maaleja sopii odottaa nytkin. Molemmat joukkueet ovat olleet iskussa hyökkäyspäähän.

Everton on sarjataulukon piikkipaikalla, kun neljästä matsista on irronnut neljä voittoa. Maaliero on hurja: 12-5.

Pool hävisi edellisen kamppailunsa Aston Villalle peräti 2-7, mikä paljasti karusti Jürgen Kloppin suojattien haavoittuvuuden. Lopuista kolmesta pelistä joukkue on napannut voiton. Maaliero on 11-11.

Molemmat joukkueet nojaavat hyökkäysvoittoiseen futikseen, joten maaleja on lupa odottaa. Viime joulukuussa Evertonin peräsimessä aloittanut Carlo Ancelotti on piiskannut siniset hurjaan liitoon, kun taas Liverpoolin hyökkäyspään vaarallisuuden tietävät kaikki.

Everton-Liverpool lauantaina kello 14:30.

Joka maalista 10 euroa!

NordicBet pistää pöytään melkoisen tarjouksen uusille asiakkailleen: lyö vähintään 1 euron ennakkoveto tähän matsiin, niin saat 10 euron ilmaisvedon jokaisesta ottelussa tehdystä maalista!

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili NordicBetille ja talleta. Voit lunastaa 100% talletusbonuksen 100€ asti
  2. Lyö vähintään 1 € ennakkoveto Everton-Liverpool-ottelusta (minimikerroin 1.50)
  3. Saat jokaisesta Everton-Liverpool-ottelussa tehdystä maalista 10 € ilmaisvedon.

NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa vastuullisesti – K-18.

Apua pelaamisen hallintaan Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n hallinnoimat sivustot toimivat Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämän lisenssin MGA/CRP/108/2004 alla.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares