0 Shares

Tunteet kuumenivat Argentiinan vitosdivarissa vuonna 2011. (Kuva: TT)

Tuolloin tehtiin nimittäin kyseenalainen maailmanennätys. Claypolen ja Victoriano Arenasin välisessä matsissa jaettiin nimittäin ennätysmäärä punaisia kortteja.

Avauspuoliaika sujui vielä kohtalaisesti, kun peli tuli päätökseen vain yhdeltä pelaajalta kahden keltaisen kortin myötä. Toisella puoliajalla tilanne eskaloitui, kun tunteet alkoivat kuumeta kovien taklausten seurauksena.

Pian seurauksena olikin joukkotappelu, johon osallistui pelaajia, valmentajia, johtoporrasta, vaihtopelaaja ja joitakin fanejakin. Nyrkit heiluivat ja käynnissä oli silmitön rähinä.

Tuomari Damian Rubino antoi lopulta punaiset kortit kaikille 22 pelaajalle sekä 14 muulle henkilölle – yhdistelmälle vaihtopelaajia ja valmentajia.

-Pidimme tauon, jotta pelaajat voisivat juoda vettä, kun oli todella, todella kuuma. Yksi pelaajista oli tosi vihainen ja hän yritti lyödä yhtä valmentajaa, Rubino kommentoi myöhemmin BBC:lle.

-Pelaaja, joka oli ajettu ulos ensimmäisellä puoliajalla, oli katsomassa peliä ja seisoi aidan takana ilman peliasuaan, kun hän oli vaihtanut siviilivaatteet päälle.

– Kun vislasin pelin päättyneeksi, hän tuli kentälle ja lähestyi yhtä pelaajaa ja löi häntä naamaan. Kaikki muut pelaajat lähtivät jahtaamaan häntä ja alkoi hurja käsirysy. Hän pakeni pukuhuoneeseen ja joukkuekaverit yrittivät puolustaa häntä.

– En antanut kentällä yhtään punaista korttia, koska se olisi voinut lisätä väkivaltaa. Tilanne rauhoittu, kun poliisi oli paikalla. Kun mylly loppui, menimme pukuhuoneeseen ja siellä päätimme antaa kaikille punaiset kortit, Rubino kertasi.

Pelin jälkeen oli puhetta, että tuomiot kumottaisiin, mutta ne säilyivät voimassa ja Rubino säilytti asemansa ennätyksen haltijana.

Lähde: Sportbible

0 Shares