0 Shares

Liigan peliasuista riittää aina paljon puhetta. Varsinkin mainokset sekä niiden sijoittelu jakaa paljon mielipiteitä. (Kuva: AOP)

Tässä mielestämme Liigan viisi hienointa peliasua. Arvostelussa on nimenomaan pelipaidan, housujen, sukkien ja kypärän muodostama kokonaisuus.

Arvostelussa on nimenomaan kotiversiot peliasuista.

5. Ässät

Ässien kokonaisuus on hillitty. Mainoksia on paljon, mutta suurin osa niistä on hillittyjä. Ainoa miinus on muutama isompi laatikkomainos.

Porilaisten värit tulevat peliasussa poikkeuksellisen vahvasti esiin. Punaisen ja mustan yhdistelmä on erittäin tyylikäs.

4. HIFK

HIFK on tehnyt jo vuosikausia laadukasta työtä peliasun suhteen eikä floppeja juurikaan ole mahtunut joukkoon. Peliasu on ollut jo pitkään hyvin samankaltainen – ja miksipä korjata jotain sellaista, mikä ei ole rikki.

HIFK:n peliasussa korostuu arvokkuus, jota pitkät perinteet velvoittavatkin. Isotkaan mainokset eivät ole erityisen häiritseviä, vaikka olkapäiden ja housujen mainokset voisi ehkä hoitaa paremminkin. Sen sijaan esimerkiksi Mersun logo sen sijaan istuu täydellisesti peliasuun.

3. SaiPa

SaiPan pelipaita on nappionnistuminen. Kaikki mainokset ovat mustia keltaisella pohjalla – ne istuvat pelipaitaan kuin nenä päähän. Yksinkertaisesti tyylikäs kokonaisuus.

Housujen suhteen olisi sen sijaan voinut onnistua hieman paremminkin. Isot laatikot tekevät mustista housuista osittain enemmän valkoisia.

2. TPS

TPS on onnistunut peliasussaan loistavasti. Täysin valko-musta on erittäin hieno kokonaisuus. Mainoksetkin esiintyvät enemmän edukseen, kun ne istuvat peliasuun hyvin. Mainoksia on määrällisesti paljon, mutta ne eivät juurikaan häiritse. Erona SaiPaan on se, että koko peliasu on musta-valkoinen.

1. Ilves

Ilveksessä on tehty erinomaista työtä läpi organisaation ja sama pätee peliasuun. Elegantti, tyylikäs ja tuore ovat sanoja, joita peliasusta tulee mieleen.

Mainoksia on toki runsaasti, mutta ne on aseteltu peliasuun pelisilmää käyttäen. Tästä peliasusta on haastavaa pistää paremmaksi – se onnistuisi käytännössä vain poistamalla mainokset.

Kuvat: AOP

0 Shares