0 Shares

MJ:n golfkentällä mennään eikä meinata. Kuvassa Jordanin kartano ja golfkenttä Floridan Jupiterissa. (Kuva: AOP)

Koripallo-GOAT Michael Jordan on tehnyt uransa aikana pelaamalla ja yhteistyödiileillä hulppean lähes kahden miljardin dollarin omaisuuden, joten miksi ihmeessä hänellä ei olisi yksityistä golfkenttää? Eikä kyse ole mistä tahansa pläntistä. Kenttä, viralliselta nimeltään Grove XXIII, on tarkoitettu hieman nopeampaan peliin.

Ensinnäkin Jorkun omalla kentällä golfautoissa ei ole lainkaan nopeusrajoitinta. Yleensä maksiminopeus on näissä heppoisissa kärryissä valmistajasta riippuen enintään 30 km/h, mutta MJ kavereineen ei köröttele tavallisten sääntöjen mukaan.

Toiseksi pelaajan ei tarvitse käyttää aikaa virvokkeiden hakemiseen – ne kun tulevat paikalle ilmateitse! Snacksit ja drinksut kulkeutuvat pelaajan luokse dronen kyydissä, jotta tämä voisi keskittyä olennaiseen: kolopallon mäiskimiseen.

Yleensä pelit voivat hyvinkin päättyä siihen, että Jordanin omaisuus kasvaa lisää, sillä hänellä on tapana viedä pelikaveriensa rahat golfvedoissa. Golfammattilainen Rickie Fowler kertoo, että kenttää kutsutaan myös nimellä Teurastamo 23 juuri tästä syystä. Tiedä sitten, onko tässä mukana myös vähän vieraskoreutta, sillä esimerkiksi Fowler antaa herrasmiehenä MJ:lle kymmenen lyöntiä etumatkaa!

0 Shares