0 Shares

Lionel Messi rikkoi hiljattain Pelen ennätyksen ja Budweiser otti tilanteesta hyödyn irti. (Kuva: AOP)

Messi viimeisteli vajaa viikko sitten Real Valladolidia vastaan osuman, mikä oli miehelle uusi merkkipaalu. Argentiinalainen on tehnyt Barcelonalle nyt käsittämättömät 644 maalia, mikä on enemmän kuin kukaan muu pelaaja on tehnyt yhdelle seurajoukkueelle. Ennätys oli aiemmin Pelen nimissä. 

Budweiser järjesti tämän kunniaksi hienon tempauksen. Firma teki 644 uniikkia olutpulloa. Yksi jokaista Messin tekemää maalia kohti. 

Tämän jälkeen Budweiser lähetti pullot kaikille 160 maalivahdille, joita vastaan Messi on tehnyt maalin. 

Muun muassa Gianluigi Buffon sekä Jan Oblak ovat julkaisseet somessa kuvia pullojen kanssa. 

Eniten pulloja sai Diego Alves. Valencian entinen veskari antautui Messille 21 kertaa. Toiseksi eniten takaiskuja päästi Athletic Bilbaota edustanut Gorka Iraizoz, joka päästi 18 Messin osumaa. Iker Casillas ja Andres Fernandez saivat kumpainenkin 17 putelia.

0 Shares