0 Shares

Kevät etenee kovaa vauhtia ja sen myötä MM-kisat on jo kulman takana. Pian alkaakin spekulaatiot tulevasta kisajoukkueesta ja mikäli Nashville Predatorsin kausi päättyy runkosarjaan, niin Juuse Saroksella löytyy mielenkiintoa kotimaan edustamiseen. (Kuva: AOP)

Saros puhui asiasta NordicBet Studion kolmannessa jaksossa Juho Mannisen haastattelussa. Vaikka maalivahdilla löytyy kiinnostusta kisoihin, niin asia ei ole aivan yksinkertainen.

– Aina on kiva pelata Suomi-paidalle. Täytyy varmaan selvittää, miten karanteenit ja muut tämmöiset hommat menisivät. Samoin verotushomma, että miten Suomen verottaja, nyt kun ollaan vähän eri rytmissä… mutta jos kaikki se selviää, niin katsotaan mikä on tilanne siinä vaiheessa, Saros avasi.

NHL:n runkosarja päättyy 8. toukokuuta. MM-kisat starttaa vastaavasti 21. toukokuuta, joten rapakon takaa ehtisi hyvin karkeloihin mukaan, mikäli kausi ei jatku pudotuspeleissä.

Nashville on tosin tällä hetkellä tiukasti mukana taistelussa Keskisen divisioonan viimeisessä pudotuspelipaikassa. Peli on tosin kaikkea muuta kuin selvä, sillä Chicago, Columbus sekä Dallas ovat aivan kannoilla. 

Voit katsoa täyspitkän Saroksen haastattelun täältä. Lisäksi mukana oli Eeli Tolvasen sekä Harri Pesosen haastattelut. 

0 Shares