0 Shares

Veikkausliiga starttaa pitkän tauon jälkeen lauantaina, kun HJK ja FC Honka ottavat yhteen. Kotimaisen futiksen suhteen on hyvä huomioida muutamia seikkoja vedonlyönnin suhteen. (Kuva: AOP)

Asetelmat Veikkausliiga-kauteen ovat hyvin selkeät: kovia hankintoja tehnyt HJK on jälleen todella selkeä mestarisuosikki. Suurimmat haastajat ovat KuPS sekä FC Inter.

Veikkausliigan suhteen vedonlyöjien kannattaa huomioida muutamia asioita. Vedonlyönnin ammattilainen avasi näitä seikkoja kattavasti NordicBetin blogissa. Voit lukea tekstin kokonaisuudessaan tästä

Esimerkiksi alkukauden suhteen on ollut tasaisempaa kuin myöhemmin kauden aikana. Kotivoittoja on nähty alkukaudella keskimääräistä vähemmän ja tasapelejä sekä vierasvoittojen määrä on ollut suurempi.

Veikkausliiga on ollut edellisen yhdeksän kauden aikana myös vähämaalisempi sarja kuin Pohjoismaiset verrokit. Maalikeskiarvo on ollut noin 2,5, kun Ruotsin vastaava lukema on 2,8 ja Norjan 2,9.

Myös kentät vaikuttavat otteluihin paljon, sillä ottelualustat vaihtelevat paikkakuntien mukaan. Nyt kausi alkaa normaalia myöhemmin, mutta avauskierroksilla luonnonnurmilla saatetaan nähdä epätasaisuuksia. 

Vedonlyönnin ammattilainen suosii olemaan hereillä hyvissä ajoin ennen ottelupäivää, sillä parhaat edut kertoimista löytyvät yleensä alkuviikosta jos pelit pelataan viikonloppuna. Alkukauden otteluohjelmasta kannattaa poimia hyvissä ajoin kalenteriin luonnonnurmella pelattavat ottelut ja kaivaa tietoa niiden kunnosta.

Voit lukea kattavan tekstin kokonaisuudessaan NordicBetin blogista.

0 Shares