0 Shares

MM-kisat lähestyvät loppuaan. Pelaajien vapaa-ajan viettämisestä on puhuttu aina paljon, mutta tällä kertaa raamit ovat olleet koronarajoitusten takia tiukat. Asiaa ei ole juurikaan ollut hotellin ja jäähallin ulkopuolelle.

Tämä aihe oli esillä tuoreessa NordicBet Studiossa, jossa puitiin kattavasti eri aiheita MM-kisoihin liittyen. Juho Manninen tiedusteli Niklas Hagmanilta, että onko entisellä pelaajalla tietoa siitä, olisiko joissain kisoissa läikkynyt yli.

– Ei nyt mitään räväkämpää tarinaa ole, mutta kyllähän kun kisat kestävät pitkään, niin alkusarjassa tulee yleensä sellainen väli, missä on muutama päivä huilia. Kyllähän siinä on käyty syömässä ja siinä on mennyt muutama lasi viiniä ja ehkä muutama olut. Kyllä se ehkä kevyen kännin puolelle on mennyt, mutta kuitenkin niin, että seuraavana päivänä on oltu treenaamassa, kuudet MM-kisat pelannut Hagman kommentoi.

– Sinne on menty kuitenkin pelaamaan, niin ollaan oltu fiksusti. Hyvällä porukalla käyty syömässä ja rentoutumassa, mutta kuitenkin oltu valmiina seuraavassa pelissä. Ei ole sillä tavalla isommin lähtenyt. Kyllähän noissa kisoissa sattuu ja tapahtuu paljon kaikennäköistä. Märällä ehtii kuitenkin käydä kisojen jälkeenkin.

NordicBet Studion tuoreessa jaksossa käytiin kattavasti läpi MM-kisojen voimasuhteita ja muun muassa kaukaloiden koko otettiin suurennuslasin alle. Lisäksi jaksossa sukellettiin NHL:n pudotuspeleihin sekä kerrottiin viikon vetovihje, joka on torsxtain Tshekki-puolivälierään.

Voit katsoa koko jakson tästä.

0 Shares