0 Shares

Leijonat pelaa sunnuntaina MM-finaalissa Kanadaa vastaan. Tiedossa on haastava matsi, vaikka Suomi lohkovaiheen kamppailun voittikin.

Suomi selvitti tiensä finaaliin kaatamalla välierässä Saksan lukemin 2-1. Voitto tuli Leijonille tyypilliseen tapaan: armottoman puolustuskamppailun kautta. 

Peli oli kokonaisuudessaan Leijonilta varsin vaisu. Finaalipaikasta iso kiitos kuuluukin Jussi Olkinuoralle, joka venyi tolppien välissä urotekoihin. 

Kanada on parantanut menoaan läpi turnauksen. Se hävisi kisojen kolme avausotteluaan Latvialle, Yhdysvalloille ja Saksalle. Paikka pudotuspeleissä ratkesikin vasta viimeisellä kierroksella eikä paikka ollut enää omissa käsissä, mutta Saksan voitto Latviasta takasi paikan jatkoon.

Pudotuspeleissä joukkue on ollut vahva ja Venäjän sekä Yhdysvaltojen kaataminen on hieno osoitus joukkueen potentiaalista. Vedonlyönnin ammattilainen nojaakin finaalissa Kanadaan. Voit lukea vihjeen kokonaisuudessaan NordicBetin blogista.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares