0 Shares

Vedonlyönnin ammattilaiset niputtivat EM-joukkueet rankingiin tasojen mukaan. Kärjessä on todella tasaista, mutta yksi joukkue kiilasi kärkeen. Myös pohjalla on tiukkaa vääntöä. 

EM-kisat olivat isosti esillä NordicBet Studiossa. Juho Mannisen kanssa pöydässä oli vedonlyönnin asiantuntijat Janne Hakulinen ja Olli Koski.

Hakulinen ja Koski olivat jakaneet joukkueet viiteen kategoriaan tasojen mukaan: A, B, C, D ja E. Lisäksi jokaisessa kategoriassa oli kolme tasoa plussan ja miinuksen myötä.

Yhteensä kahdeksan joukkuetta pääsi parhaaseen A-kategoriaan. Ranska oli ainoa joukkue, joka sai perään plussan. Hollanti on vastaavasti lähtökohtaisesti hieman muita kategorian joukkueita perässä.

Kroatia ja Tanska ovat vastaavasti kärjen kovimmat haastajat ennen seitsemän joukkueen C-kategoriaa. Huuhkajat löytyy viimeisestä E-kategoriasta, mutta joukkue on sen yläpäässä yhdessä Slovakian kanssa.

Tässä koko ranking. Joukkueet ovat kategorioiden sisällä aakkosjärjestyksessä. 

A+ Ranska
A Belgia
A Englanti
A Espanja
A Italia
A Portugali
A Saksa
A- Hollanti
B- Kroatia
B- Tanska
C Itävalta
C Ruotsi
C Sveitsi
C Tshekki
C Turkki
C Venäjä
C- Puola
D+ Skotlanti
D+ Ukraina
D+ Wales
E+ Slovakia
E+ Suomi
E Unkari
E- Pohjois-Makedonia

Voit katsoa koko kattavan NordicBet Studion EM-kisaspesiaalin tästä. Kattavien joukkueanalyysien lisäksi mukana oli vinkkejä maalikuninkaan metsästykseen, viikon vetovihje sekä tärppejä turnausvedonlyöntiin.

0 Shares