0 Shares

Montreal Canadiens pelaa edelleen NHL:n pudotuspeleissä, joten kausi on venynyt poikkeuksellisen pitkälle. Artturi Lehkonen vieraili juuri NHLWAM:ssa, jossa puhuttiin tuttuun tyyliin mitä erikoisemmista aiheista. (Kuva: AOP)

Puheet pyörivät luonnollisesti myös paljon porilaisuuden ympärillä. Montrealissa pelaa porilaiset Joel Armia sekä Jesperi Kotkaniemi, joten Lehkosella on toisinaan ollut melkoisessa puristuksessa. Montrealin organisaatiossa pelaa myös Jesse Ylönen, josta ei tosin vielä ole ollut tukea Lehkoselle porilaisten suhteen. Ylönen pelasi kauden AHL:ssä, vaikka pääsikin tekemään debyttinsä parrasvaloissakin.

– Jesseä me ei olla nähty niin paljoa. Ekan matsin se pelasi kauden lopussa. Mutta ei olle nähty sitä, kun täällä on kaikki kuplasysteemit, niin ei me olla saatu koko vuoteen oikein edes liikkua. Täällä on kaikki ravintolat kiinni, Lehkonen avasi.

Kuten monet muutkin pelaajat, niin Lehkonen on uppoutunut vapaa-ajallaan pelien maailmaan.

– Sanotaan näin, että Warzonea on pelattu aika paljon. 

– Mulla ei ole tietokonetta täällä mukana, että mä pelaan pleikkarilla. Sanotaan näin, että jos lähdetään tuntimääriä katsomaan, niin mennään viikkoihin.

Voit katsoa koko Lehkosen haastattelun ensimmäisen osan tästä. 

0 Shares