0 Shares

Kisojen vakuuttavin joukkue Italia lähtee tiistain välierään Espanjaa vastaan suosikkina. Huippukisat pelanneen laitapuolustaja Leonardo Spinazzolan loukkaantuminen on kolaus, mutta Italian kova kollektiivi ei yhtä miestä kaipaa. Heikosti Sveitsiä vastaan pelanneelle Espanjalle on luvassa vaikea iltapuhde.

Roberto Mancinin luotsaama Italia on ollut kisojen vakuuttavin joukkue. Azzurrin yhteispeli, joukkuehenki ja työmoraali eivät kalpene näissä karkeloissa kenellekään. Jos välierät ja finaalit pelattaisiin kaikille puolueettomalla maaperällä, olisi Italia ykkössuosikki mestariksi.

Heikko Sveitsi-ottelu herättää kysymyksiä Espanjan tason suhteen, sillä välierässä vastus kovenee vielä reilusti. Pelitapaansa Luis Enrique ei muuta mihinkään, vaan La Roja lähtee varmasti pitämään palloa. Italialta on luvassa kuitenkin kovaa prässiä, millä Sveitsikin sai tehtyä pelistä Espanjalle vaikean. 

Vedonlyönnin ammattilainen luottaakin NordicBetin blogissa julkaistussa vetovihjeessä, että Italia voittaa Espanjan ja pitää maalinsa puhtaana. Voit lukea vihjeen kokonaisuudesaan tästä.

Nähdäänkö Italian ja Espanjan väännössä maalijuhlat? Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 50.00 kertoimen sille, että huippumatsissa tulee yli 2,5 maalia. Tsekkaa tarjous täältä.

Italia – Espanja tiistaina kello 22:00.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares