0 Shares

EM-kisoissa on huipennusta vaille valmista, kun seuraavana on vuorossa välierät. Varsinkin Italian ja Espanjan kohtaamisesta sopii odottaa äärimmäisen mielenkiintoista. 

Italia on ollut toistaiseksi kisojen vakuuttavin joukkue ja se lähteekin suosikkina myös välierään. Italian yhteispeli, joukkuehenki ja työmoraali eivät kalpene näissä karkeloissa kenellekään. 

Italia voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä päästämättä maaliakaan. Neljännesvälierässä se joutui tiukoille Itävaltaa vastaan, mutta kampesi voiton jatkoilla. Belgia kaatui vastaavasti puolivälierässä todella kypsän esityksen jälkeen 2-1. 

Espanja on vastaavasti edennyt rimaa hipoen eteenpäin. Alkulohkossa se pelasi ensin tasan Ruotsin ja Puolan kanssa, kunnes murskasi päätöspelissä Slovakian 5-0. Neljännesvälierässä se kaatoi jatkoilla Kroatian ja puolivälierässä se voitti Sveitsin rankkarikilpailun jälkeen.

Ottelu pelataan Lontoossa, joten kotietua ei ole kummallakaan. Italia lähtee vakuuttavampien otteiden perusteella niukkana suosikkina peliin. Molemmilta joukkueilta löytyy ruutia hyökkäyspäästä, joten mahdollisuudet viihdyttävään futisiltaan ovat olemassa. 

Italia – Espanja tiistaina 6.7. kello 22:00.

Jättikerroin maalijuhlille

Nähdäänkö Italian ja Espanjan väännössä maalijuhlat? Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 50.00 kertoimen sille, että huippumatsissa tulee yli 2,5 maalia.

Näin lunastat tarjouksen

  1. Avaa tili tästä
  2. Talleta. Lunasta 100 %:n bonus aktivoimalla se tilisi bonukset-osiosta ennen talletusta.
  3. Lyö 1€ yli 2,5 maalille Italian ja Espanjan välierään korotetulla kertoimella 50.00

Jos vetosi voittaa, saat eurolla 50 € pelirahaa!  

Betssonin yleiset säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa vastuullisesti – K-18.

Apua pelaamisen hallintaan Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n hallinnoimat sivustot toimivat Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämän lisenssin MGA/CRP/108/2004 alla.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares