0 Shares

Conor McGregor ja Dustin Poirier iskevät kolmannen kerran yhteen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa UFC 264 -tapahtumassa.  (Kuva: AOP)

UFC:n pahana poikana tunnetulla McGregorilla on varmasti paljon hampaan kolossa miesten edellisestä kohtaamisesta. Miehet mittelivät paremmuudesta kuluvan vuoden tammikuussa ja tuolloin Poirier vei voiton toisen erän tyrmäyksellä. Kyseessä oli McGregorin vapaaottelu-uran ensimmäinen kerta, kun hän hävisi tyrmäyksellä. Yhteensä matseja on takana 27, joista voittoja 22.

Tuleva matsi on trilogian kolmas osa. Miehet kohtasivat myös vuonna 2015, jolloin McGregor voitti ensimmäisen erän tyrmäyksellä. 

32-vuotias Poirier on ollut kaksikosta aktiivisempi viime vuosina. Vuoden 2016 jälkeen hän on otellut yhdeksän ottelua, kun taas McGregorin vastaava lukema on kolme. Yhteensä Poirierilla on takana 34 matsia, joista voittoja on 27.

Ratkeaako ottelu nopeasti?

McGregor on tullut tunnetuksi tulisena ottelijana. Hänen 27 matsistaan vain kaksi on mennyt tuomariääniin asti.

Betsafe iskee uusille asiakkailleen hurjan tarjouksen sille, että ottelu kestää alle 2,5 erää. Tämän kohteen korotettu kerroin on peräti 30,00.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili Betsafelle täältä
  2. Talleta. Voit lunastaa halutessasi 200% ensitalletusbonuksen. 
  3. Saat korotetun 30.00 kertoimen kohteeseen: alle 2,5 erää.

Alle 2,5 erää = ottelu päättyy ennen 3. erän aikaa 2 minuuttia 30 sekuntia.

Betsafen yleiset säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa vastuullisesti – K-18.

Apua pelaamisen hallintaan Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n hallinnoimat sivustot toimivat Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämän lisenssin MGA/CRP/108/2004 alla.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares