0 Shares

Kaksi erittäin hyvin organisoitunutta huippujoukkuetta kohtaavat jalkapallon EM-kisojen finaalissa. Italia on joukkueista hieman laadukkaampi pelillisesti, mutta Englanti saa Wembleyn kotiedun ansiosta ohuen mestarisuosikin aseman.

Englanti venyi finaaliin kotiedun avustuksella, sillä Tanska kaadettiin hyvin kyseenalaisesti tuomitun rangaistuspotkutuomion kautta. Toki Englanti oli pelillisesti välierässä Tanskaa edellä, mutta monille jäi varmasti tahmaista plakkia hampaankoloon Raheem Sterlingin filmaamisen ja VAR-systeemin toimimattomuuden takia. Kaikki tähdet ovat näissä kisoissa olleet Englannin puolella kaavioedun ja kotiedun myötä ja vihdoinkin mestaruus on tulossa Britanniaan.

Italia puolestaan kohtasi kisojen kovatasoisimmassa ottelussa välierävaiheessa Espanjan ja onnistui lopulta hieman pelinkuvan vastaisestikin venymään finaaliin. Rangaistuspotkukilpailussa Italia näytti henkistä vahvuuttaan kapteeni Giorgio Chiellinin käyttäytymisen johdolla ja turnauksen isoa kuvaa ajatellenkin Italia ansaitsee finaalipaikkansa. Italia on ollut vakaalla huipputasolla ja se on rankingissakin noussut kiistattomaksi ykköskorin joukkueeksi.

Nappaa ilmaisveto finaaliin

Betsson lataa EM-finaaliin hurjan erikoistarjouksen uusille asiakkailleen: tarjolla on joko 50€ tai 25€ ilmaisveto.

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa tili täältä ja talleta
  2. Lyö vetoa vähintään 25-50 eurolla
  3. Saat 25 / 50€:n ilmaisvedon EM-finaaliin.

Betssonin yleiset säännöt ja ehdot voimassa. Pelaa vastuullisesti – K-18.

Apua pelaamisen hallintaan Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n hallinnoimat sivustot toimivat Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämän lisenssin MGA/CRP/108/2004 alla.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares