0 Shares

Kun 11 000 urheilijaa kokoontuu taistelemaan 339 lajin herruudesta 33 eri urheilulajissa vain hieman yli kahden viikon aikana, on vedonlyöjälle tärkeää ottaa hyvä asento, sillä vetokohteita riittää vaikka muille jakaa. 

Lajeja ja tapahtumia on valtava määrä joka päivä. Perinteiseseen tapaan varsinkin yleisurheilu kerää valtavasti huomiota. Yleisurheilutapahtumat starttaavat ryminällä viikon päästä avajaisista eli perjantaina 30.7. Yksilölajeista myös esimerkiksi uinti on kiinnostanut yleensä suomalaisia. Joukkuelajeista perinteiset koripallo ja jalkapallo ovat luonnollisesti myös paljon esillä.

Suomalaisista katseet kohdistuu erityisesti mitalitoivoihin, joita ovat tällä kertaa Mira Potkonen (nyrkkeily), Satu Mäkelä-Nummela (trap-ammunta), Arvi Savolainen (paini) sekä Lizzie Armanto (rullalautailu, park).

Varsinkin Armanto on mielenkiintoinen, sillä hän kuuluu lajin huippuihin, mutta skeittaus on vielä varsin tuntematon laji Suomessa. Kaikki varmasti muistavat, miten kävi curlingin kanssa vuonna 2006, kun Suomi niitti menestystä Markku Uuspaavalniemen johdolla. Sama voi olla edessä skeittauksen kanssa, mikäli Armanto onnistuu kisoissa.

Voit lukea tarkemmat tärpit kisoihin täältä Betssonin blogista.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares