0 Shares

Futiksen ystäville on luvassa uusi herkullinen kilpailu, kun odotettu Tulosliiga käynnistyy. Pelaaminen onnistuu osoitteessa tulosliiga.com.

Tulosliiga on ilmainen veikkaussivusto, jossa yli 18-vuotiaat pelaajat voivat veikata useiden eri jalkapalloliigojen tuloksia. Tilin luominen onnistuu usealla tavalla, kuten Facebookia tai Googlea käyttäen. Tulosliigan pystyy lisäämään appin tavoin mobiiliin, jotta kirjautuminen on jatkossakin sujuvaa.

Pelaajat saavat pisteitä oikeista veikkauksista. Pelattavissa on kolme erilaista liigatyyppiä: pisteliigat, head to head tai knock out. 

Liigatyypit

Pisteliigat

Eniten pisteitä kerännyt voittaa

Head to head

Joka kierroksella pelaaja kohtaa toisen pelaajan liigassa. Enemmän pisteitä kerännyt voittaa kohtaamisen ja saa kolme liigapistettä. Tasapelistä molemmat saavat yhden pisteen. Jos osallistujia on pariton määrä, vertailu tehdään nykyisen liigan kaikkien pelaajien pistekeskiarvoa vastaan. 

Knock out

Peli pelataan pudotuspelikaavion periaatteella. Joka kierroksella kohdataan uusi pelaaja ja enemmän pisteitä saava jatkaa eteenpäin. Tätä jatketaan, kunnes lopullinen voittaja on selvillä. Jos osallistujia on pariton määrä, vertailu tehdään nykyisen liigan kaikkien pelaajien pistekeskiarvoa vastaan. 

Pisteiden kerrytys

 • 6 pistettä: oikea maalitulos
 • 4 pistettä: oikea maalimäärä toiselle joukkueista ja oikea ottelun tulos (1X2)
 • 3 pistettä: oikea tulos (1X2)
 • 1 piste: oikea maalimäärä toiselle joukkueista

Pelaajat voivat itse luoda liiga tai voivat osallistua valmiiseen, avoimeen liigaan. Kaveriporukat voivat luoda myös suljettuja liigoja, joihin pääsee vain kutsulinkillä. Tulosliigan järjestämistä liigoista on luvassa erilaisia palkintoja. 

Miten tulosveikkaukset tehdään?

Kuponki-osiossa tehdään veikkaukset kaikkiin otteluihin joko yhdelle tai useammalle kierrokselle. Veikkaukset voi tehdä ennen kokoonpanojen julkaisua ja muokata jälkeenpäin. Jätetty veikkaus pätee kaikkiin liigoihin. Jos veikkaus jää laittamatta, tulosveikkaus kyseiseen otteluun on 0-0.

Palkinnot

Syyskauden pääpalkintona on neljän hengen futismatka Liverpool–Norwich -otteluun Englantiin. Tulosliiga arpoo kaikkien Valioliiga-pelejä veikanneiden kesken matkan Englantiin katsomaan Liverpool–Norwich -ottelua. Voittaja saa ottaa max. Kolme kaveria mukaan reissuun. 

Matkapaketti sisältää neljälle: meno-paluulennot Helsinki-Liverpool, kaksi yötä 4* hotellissa kahden hengen huoneissa, otteluliput Liverpool–Norwich sekä 1000€ matkarahaa.

Muut palkinnot

Parhaille pelaajille on jaossa käteispalkintoja. Kauden aikana 20 eniten pistettä kerännyttä pelaajaa voittavat käteispalkinnon.

Kausikilpailun palkinnot

 • 1. 1000€ käteistä
 • 2. 500€ käteistä
 • 3. 300€ käteistä
 • 4. 200€ käteistä
 • 5. 100€ käteistä
 • 6.-7. 50€ käteistä
 • 8.-15. 25€ käteistä
 • 16.-20. 20€ käteistä

Sivustolle tullaan lisäämään liigat myös seuraaviin sarjoihin: NHL, Liiga, KHL & Mestarien liiga. 

Osallistua voit siis osoitteessa tulosliiga.com.

0 Shares