0 Shares

Somessa on tiedusteltu viime aikoina paljon, että mistä Ranskan Ligue 1:n pelit näkyvät ensi kaudella, sillä mikään taho Suomessa ei ole hankkinut sarjan TV-oikeuksia. Nyt tähän kysymykseen on vastaus, sillä NordicBet näyttää kaikki sarjan matsit. (Kuva: AOP)

PSG on ollut kesän puhutuin joukkue, sillä ranskalaisjätti hurjasteli siirtomarkkinoilla, vaikka se käyttikin yhteensä vain 76 miljoonaa euroa Achraf Hakimiin ja Danilo Pereiraan. Tästä Hakimin osuus oli 60 miljoonaa euroa. Sen sijaan pariisilaiset nappasivat ilmaiseksi todellisen jackpotin: Messin lisäksi ilman siirtokorvausta joukkueeseen liittyivät Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma sekä Georgio Wijnaldum

Mutta suomalaisittain kaikista hienointa on, että Ligue 1:ssä pelaa nykyään myös Jere Uronen, joka edustaa Brestiä. Nämä pelit näkyvät myös luonnollisesti NordicBetin kautta.

Huippuottelut eivät jää toki tähän, vaan palvelussa näkyvät La Ligan, Serie A:n sekä Bundesliigan ottelut. Lähetykset on optimoitu mobiililaitteille, joten pelit pystyy katsomaan helposti missä tahansa.

Nähdäkseen pelit NordicBetin asiakkaalla tulee olla pelitili sekä sinne tehty talletus. Minimitalletus on 10 euroa, joten tuolla summalla pääsee näkemään neljän huippusarjan kaikki ottelut koko kauden ajan. 

Ottelut pystyt katsomaan siis täältä.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares