0 Shares

PSG teki ennen kauden alkua muutamia jättihankintoja, vaikka pohjatonta lompakkoa ei juurikaan tarvinnut avata. Joukkueesen liittyivät muun muassa Lionel Messi, Sergio Ramos sekä Gianluigi Donnarumma.

Neymarin ja Kylian Mbappen kruunaama tähtisikermä ei ole kuitenkaan vielä häikäissyt, vaikka Ranskan liigassa kahdeksan pelin saldona onkin yhtä monta voittoa. Sen sijaan Mestarien liigan avauksessa se jäi 1-1 -tasapeliin Brüggen kanssa.

Messin alku Pariisissa ei ole ollut erityisen ruusuinen. Argentiinalaistähti on kärsinyt pienistä vaivoista eikä ollut kokoonpanossa viikonloppuna. Messin maalitili uuden seuran riveissä onkin vielä avaamatta.

PSG oli jättivahvistusten myötä monien papereissa Mestarien liigan suurin voittajasuosikki. Nyt se saa hyvän mittarin, kun vastaan asettuu Manchester City. Tällä kaksikolla onkin vedonlyöntiyhtiö NordicBetillä pienimmät kertoimet turnauksen voittoon.

Valioliigan hallitsevan mestarin Manchester Cityn taso on luonnollisesti aivan maanosan huipulla. Kansainvälisillä kentillä menestystä ei ole kuitenkaan tullut. Viime vuonna se pääsi Mestarien liigan finaaliin, mutta Chelsea vei mestaruuden.

Vedonlyönnin ammattilainen povaa NordicBetin blogissa tasaista ottelua, mutta vetomielenkiinto kallistuu PSG:n ja vähämaalisuuden suuntaan. Voit lukea vihjeen kokonaisuudessaan täältä.

PSG – Manchester City tiistaina kello 22:00.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares