0 Shares

HJK hakee kurssilleen nousua Armeniasta. (Kuva: AOP)

Vielä hetki sitten Klubin leirissä oli kaikki paremmin kuin hyvin: taskussa oli paikka europeleissä ja Veikkausliigan mestaruuskin vaikutti olevan sinettiä vaille varma.

Viime aikoina sinivalkoisten kurssi on ollut kuitenkin rajussa laskussa. Veikkausliigassa se on voittanut viimeisestä viidestä pelistään vain yhden ja KuPS kiilasi tasapistein runkosarjan voittoon paremman maalieron turvin. Konferenssiliigan avauksessa se kärsi tappion LASK:lle lukemin 0-2, vaikka itävaltalaisjoukkueen kausi oli käynnistynyt surkeasti ja se oli jo antanut valmentajalleen kenkää.

Varsinkin maalinteko on tökkinyt: HJK on pelannut jo yli 400 minuuttia ilman tehtyä maalia. Nyt joukkueella on kuitenkin erinomainen sauma päästä takaisin oikeille raiteille.

HJK:lla on ollut otteluruuhkan myötä hieman kokoonpanohuolia, mutta se on silti perustasoltaan vahvempi kuin torstain vastustaja Alashkert. 

Armenialaisjoukkue on yksi turnauksen heikoimmista osallistujsita ja se pääsikin mukaan hieman onnekkaasti. Avauspelissään se hävisi vieraissa Maccabi Tel Aviville tylysti 1-4. HJK:lle kelpaakin torstaina vain voitto.

Vedonlyönnin ammattilainen on avannut kattavasti lähtökohtia matsiin NordicBetin blogissa ja nojaa pelivihjeessään vähämaalisuuteen. Pääset lukemaan tekstin tästä.

Alashkert – HJK torstaina kello 19:45.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares