0 Shares

E-urheilukansaa hemmotellaan oikein urakalla, kun vihdoinkin odotus palkitaan ja majorit ovat käsillä. Mikä parasta, suurturnaus pelataan LAN-muodossa, eli pelaajat ovat areenalla paikan päällä mittelemästä paremmuudestaan.

CS-legenda Aleksi “allu” Jalli oli vieraana NordicBetin tuoreessa studiossa. Lisäksi studiossa oli Juho Mannisen ja Niklas Hagmanin kattava NHL-katsaus.

PGL Major Stockholm on edessä 26.10.-7.11. Natus Vincereä voidaan pitää maailman laadukkaimpana CS-joukkueena, joten venäläispohjainen jengi saa suurimman suosikin aseman. Suomalaisorganisaatio ENCE on yksi turnauksen monista mustista hevosista. 

Legend Stagella ovat jo varmasti seuraavat kahdeksan joukkuetta:

Natus Vincere
Ninjas In Pyjamas
Vitality
Gambit
G2
Liquid
Furia
Evil Geniuses

Challenger Stagelta matkansa puolestaan aloittavat nämä 16 joukkuetta:

Astralis
ENCE
BIG
Movistar Riders
Heroic
MOUZ
paiN
Copenhagen Flames
FaZe
Spirit
Entropiq
Virtus.pro
GODSENT
TYLOO
Sharks
Renegades

NordicBet julkaisi blogissaan harvinaisen kattavan ennakon turnaukseen. Vedonlyönnin asiantuntija Olli Koski avaa turnauksen lähtökohtia poikkeuksellisen analyyttisesti ja timanttisen kokonaisuuden täydentää lajilegenda Aleksi ”allu” Jalli

Voit lukea kattavan turnausennakon sekä katsoa Jallin tähdittämän lähes 40-minuuttisen videoennakon täältä NordicBetin blogista.

0 Shares