0 Shares

Huippu-urheilun katsominen onnistuu helposti samasta osoitteesta – ja ennen kaikkea halvalla.

Peliyhtiö NordicBet näyttää sivuillaan valtavan määrän huippusarjoja. Ne ovat katsottavissa kaikille rekistöröityneille asiakkaille, joilla on pelitilille tehty talletus. Minimitalletus on 10 euroa, joten tuolla summalla pääsee näkemään hurjasti eri huippusarjoja. Tämän jälkeen riittää, että pelitililläsi on edes 0,01 euroa, niin voit katsoa NordicBet TV:n kautta sarjoja.

NordicBet TV näyttää sivuillaan muun muassa laatujääkiekkoa KHL:n ja CHL:n myötä sekä futista maailman huipulta, kun katsottavissa ovat niin La Ligan, Serie A:n Bundesliigan kuin Ligue 1:n ottelut. Eri sarjoja on valtava määrä monista eri lajeista. 

Lähetykset on optimoitu mobiililaitteille, joten pelit pystyy katsomaan helposti missä tahansa.

Pääset rekistöröitymään NordicBetille tästä.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares