0 Shares

Peliyhtiö NordicBetin blogissa julkaistaan vedonlyönnin ammattilasiten vetovihjeitä. Kuluvana vuonna vihjeet ovat osuneet poikkeuksellisen hyvin.

NordicBetin blogilla on tänä vuonna laitettu hihat heilumaan, kun maailmantilanne on rauhoittunut ja urheilu on pyörinyt normaalisti. Vihjeitä on tullut noin 100 kappaletta kuukaudessa, minkä on mahdollistanut esimerkiksi useat arvokisat. Lokakuun loppuun mennessä yhteensä 986 vihjeeseen on asetettu panoksia 3953 yksikön edestä ja palautukset ovat yhteensä 4373 yksikköä. Palautusprosentti on kokonaisuudessaan 110,6%, eli jokainen sijoitettu euro on tuottanut yli 10 senttiä tuottoa.

Varsinkin alkuvuosi oli poikkeuksellisen hyvä. Erityisesti Jyväskylän MM-rallin, Valioliigan, Mestarien liigan sekä jääkiekon MM-kisojen vihjeet osuivat harvinaisen hyvin. Vastaavasti NHL:n pudotuspelit ja jalkapallon EM-kisat eivät sujuneet aivan odotusten mukaan.

Vuositasolla blogin pelivihjeissä ollaan menty hurjan kovaa ja yli 110% vuosipalautus olisi jotain, josta perusvuosina voidaan vaan haaveilla.

Voit lukea tarkemman analyysin täältä NordicBetin blogista.

Varhainen voitonmaksu
0 Shares