0 Shares

Sebastian Aho kertoi fiiliksistään olympialaisten suhteen tuoreessa NordicBet Studiossa. (Kuva: AOP)

Juho Manninen ja Juhani Putkonen jututtivat Ahoa kesällä. Supertähti kertoi, että olympialaisissa pelaaminen olisi unelmien täyttymys.

– Olisi ihan älyttömän siistiä. Viime olympialaiset meni ohi omalta osalta. Tällä hetkellä on paljon suomalaisia ihan huippujätkiä, että me saataisiin varmasti aika hyvä joukkue. Olympiatapaamisesssa kun oltiin, niin olen pelannut ja lähes parhaita kavereita melkein kaikkien kanssa. Olisi se aika siistiä, että pääsisi sellaisella porukalla pelaamaan.

Ketjukavereiksi olisi paljon vaihtoehtoja, sillä Aholla löytyy historiaa niin monen pelaajan kanssa. 

– On niin monta huippuäijää, kenen kanssa voisi pelata. Voidaan spekuloida, miten pelattiin kaksikymppisissä Patrik Laineen ja Jesse Puljujärven kanssa. Teuvo Teräväinen on Carolinassa ja Rantasen Mikon kanssa olen myös pelannut. 

Juho Manninen sijoitti Ahon NordicBet Studion viime keväänä tehdyssä olympiaennakossa samaan ketjuun Teräväisen ja Roope Hintzin kanssa. Tämäkään ei olisi Ahon mielestä poissuljettu vaihtoehto.

Hine pystyisi pelaamaan laiturina, vaikka itsellekin ensireaktio oli sentteristä. Mä itekin pystyisin pelaamaan, jos koutsi sanois että voitko pelata laiturina, niin jos se on palapelin rakentamisen kannalta paras ratkaisu niin miksi ei. 

NordicBet Studiossa puitiin kattavasti lätkäasiaa, kun Manninen ja Niklas Hagman kävivät läpi Karjala-turnauksen antia ja pohtivat mahdollisia kisapasseja. Mukana myös viikon vetovihje, joka oli tällä kertaa Mestarien liigasta.

Voit katsoa koko jakson täältä. 

0 Shares