0 Shares

Sinulla on oltava oikeat jääkiekkovälineet, koska niitä ei ole suunniteltu vain peliä varten, vaan ne myös suojaavat sinua pelin aikana. Jääkiekko on peli, jossa käytetään erityisiä luistimia. Aiemmin nämä olivat yksinkertaisia ​​metalliteriä, jotka oli kiinnitetty normaaleihin kenkiin. Muita jääkiekon varusteita ovat jääkiekkomailat, säärisuojat, suusuojat, kypäräyhdistelmä, jokki tai kuppi, kyynär- ja olkasuojat, käsineet ja jääkiekkohousut.

Jääkiekko luistimet

Luistimet ovat yksi jääkiekon varusteista, joita on monenlaisia ​​ja erilaisilla ominaisuuksilla. Löydät monia merkkejä vaihtelevilla hintalapuilla. Ne muistuttavat saappaita. Aiemmat luistimet tehtiin härän, hirven tai hevosen jalkojen luista. Pelaajat kiinnittivät ne jalkoihinsa nahkahihnoilla. Nykyaikaiset luistimet on valmistettu ballistisesta nylonista, valetusta muovista ja nahasta. Yleensä vuorauksessa on hydrofobista synteettistä nahkaa. Löydät tech mesh, joka on erittäin kevyt, ja lämpömuovattu X-rib kuvio. Luistimien pohjallinen koostuu dry-grip-kosteusjärjestelmästä ja ulkopohjassa on pieniä huokosia ja se on joko täydellistä tekselliumia tai hiilikomposiittia. Nilkkasuojat on valmistettu vaahtomuovista.

Muut jääkiekkovarusteet

Jääkiekkomailoissa on pitkä ja ohut 150-200 cm pitkä varsi, jossa on litteä jatke toisessa päässä. Terä on 10-15 cm pitkä, ja se koskettaa kiekkoa.

Säärisuoja suojaa polveasi liukastumiselta. Ne on suunniteltu siten, että jalat voivat hengittää niiden läpi. Olkapäät suojaavat lihaksia ja niveliä iskuilta. Pehmusteet ovat kevyitä. Voit säätää niitä rintakehäsi ja käsivarsiisi sopivaksi. Tässä laitteessa on kompressiolohkotekniikka.

Jääkiekkokypärät ovat yksi tärkeimmistä jääkiekon varusteista. Tämä on yhdistetty maskiin täydellisen päähineeksi peliin. Laitteessa on VN-vaahtomuovi, jossa on yksitiheys, irrotettava polyeteeninen korvasuojus ja yksi järjestelmä työkalujen säätöön. Vaihteen mukana tulee kelluva leukakuppi, suora baarinaamari ja kaksoisharjakruunu.

Maalivahdilla on varustesarja, joka sisältää maaliluistimet, mailan, eston, rinta- ja käsisuojan, maalivahtinaamion, hansikasuojan, housut, pehmusteet, sukat ja tartuntahanskan.

Jääkiekkovälineiden huolto

Jääkiekkovarusteesi vaativat säännöllistä huoltoa, jotta ne pysyvät huippukunnossa. Jokaisen pelin jälkeen sinun on puhdistettava tai pestävä laitteet ja ripustettava ne ilmakuivumaan. Käytä käsiäsi puhdistaaksesi ne pesuaineella.

Jos käsineissä tai paidassa on repeämä, voit korjata sen helposti itse. Märkien jääkiekkovarusteiden ripustamiseen, jotka tulevat raskaaksi kaiken veden kanssa, voit hankkia erikoissarjan ripustimet. Myös tavalliset ripustimet kelpaavat, jos ne ovat tarpeeksi vahvoja kestämään varusteiden painon.

Tietyt urheiluvälinekaupat tarjoavat myös mailojen ja luistimien korjauspalveluita. Älä siis vain heitä laitteita pois heti, kun näet pienen sirpaleen tai repeämän. Kun saat käsiisi oikeat jääkiekkovälineet, et saa niistä helposti eroon.

0 Shares