0 Shares

Jääkiekko on suosittu urheilulaji, ja sekä lapset että aikuiset rakastavat tämän pelin pelaamista huvikseen ja kilpailuun. Kuitenkin niin jännittävää kuin se on, se on yhtä vaarallista. Peli kulkee nopeasti, ja se sisältää keppejä ja jäätä; vammat ovat yleisiä tässä urheilussa. Tästä syystä jääkiekkoilijoiden on käytettävä suojavarusteita riippumatta siitä, pelaavatko he urheilua vapaa-ajan tai kilpailun vuoksi. Tästä lajista kiinnostuneen on tärkeää tutustua ensin erilaisiin jääkiekkovälineisiin.

Luistimet

Oppijana osta luistimet, jotka istuvat hyvin ja ovat riittävän tukevat tukemaan nilkkoja. Useimmissa jääkiekkoluistimissa on terät, jotka on rakennettu kovaan rullaluistimeen. Koska liike kentällä ja nopeus jäällä riippuu tyypillisesti pelaajan käyttämistä luistimista, on tärkeää, että kokeilet luistimet itse ennen ostamista. Markkinoilla on erilaisia ​​merkkejä, joista jokaisella on oma istuvuus, leveys ja nilkan tuki. Tee tilauksesi verkossa vain, jos olet kokeillut täsmälleen samaa paria myymälässä aiemmin. Luistimen terän leikkaus on tärkeitä tekijöitä valittaessa luistimet – voit valita tavallisen leikkauksen (matala ura) tai varsityleikkauksen (syvempi ura).

Tikut

Voit valita puutikuista ja kaksiosaisista komposiittitikkuista. Aloittelijat voivat aloittaa käyttämällä puukeppiä ja edetä vähitellen kohti komposiittia, kun he saavat tunteen käsitellä ja luistella kiekon kanssa.

Olkatoppaukset

Olkapäissä tulee olla kova selkäsuoja ja olkapää, jotka auttavat suojaamaan loukkaantumiselta, kun toinen pelaaja tai kiekko osuu sinuun. Pehmusteiden rungon tulee kuitenkin olla myös riittävän joustava istuakseen hyvin rinnan ympärille.

Kyynärpääsuojat

Vaikka jotkut pelaajat eivät ota huomioon kyynärpääsuojan tarvetta, kysy joltakin, joka on kaatunut jäälle tai lyönyt laudoihin. Vaikein kohtausalue on kyynärpää, ja niiden pehmusteet auttavat vaimentamaan iskua.

Voit valita kahdesta kyynärpäätyypistä – pehmeät, jotka ovat halvempia ja suojaavat sisäkyynärpäätä; ja kovakuppipehmusteet, joissa on hauissuoja, joka kietoutuu olkavarren ympärille.

Käsineet

Henkilökohtainen tuote jääkiekon yleisvarusteissa pelaajat voivat valita useista väreistä, kokoista ja muodoista käsineitä. Käsinettä valitessasi varmista, että se istuu mukavasti käteesi ja peittää myös kätesi ranteeseen asti. Jälleen hansikkaiden tulisi mahdollistaa kepin helppo käsittely runsaalla liikkeellä. Keppi ei saa liukua pois käsineiden otuksesta, eivätkä hanskatkaan saa luiskahtaa käsistäsi.

Nämä ovat vain joitain perustyökaluista, joita tarvitset ennen kuin pääset jäälle; on muitakin lisävarusteita, kuten kypärät, säärisuojat, suusuojat, jääkiekkopaidat ja sukat jne., joita voit ostaa näyttääksesi jääkiekkoilijalta. Mene eteenpäin ja pyydä ihmisiä laulamaan “Hän ampuu, hän tekee maalin!”.

0 Shares