3 Shares

Christopher Cook on astetta kovempi FIFAn pelaaja. (Kuvituskuva: AOP)

Cook pitää nimittäin hallussaan FIFAn pelaamisen maailmanennätystä. Arsenalin kannattajaksi tunnustautuva Cook pelasi konsolipeliä yhtämittaisesti hurjat 48 tuntia 49 minuuttia ja 41 sekuntia. 

Hän rikkoi aiemman ennätyksen reilulla 44 minuutilla. 

Ennätyksen rikkominen ei ollut lasten leikkiä. Cook nimittäin joutui viilentämään käsiään jäissä aina pelien jälkeen, sillä kädet alkoi mennä tunnottomaksi. Lisäksi hänelle sattui 17 tunnin jakso, jonka aikana hän voitti vain yhden pelin. 

– Koko homma vaati puolen vuoden suunnittelun ja aika ison budjetin. Guinnessin säännöt ovat aika tiukkoja, joten sinun on kasattava tiimi, joka on kanssasi koko ajan. Sinulla pitää olla koko ajan todistaja, mutta he voivat tehdä vain neljän tunnin vuoroja. Lisäksi tarvitset toimitsijan, joka on paikalla koko ajan, Cook kertoi Sportbiblen haastattelussa.

Cook keräsi tempauksella rahaa hyväntekeväisyyteen ja saikin kasaan varsin mukavan potin. Hänen mukaansa pelaaminen olisi voinut jatkua haasteita huolimatta pidempääkin.

– Ainoa syy ettei ennätys ole pidempi on se, etten halunnut viedä yhtään enempää tiimini aikaa. He olivat anteliaita ja antaneet minulle jo kolme päivää elämistään, en vain voinut jatkaa pelaamista sen vuoksi.

Cook teki ennätyksen FIFA 15 -pelillä marraskuussa 2014. Olisiko sinusta rikkomaan ennätys?

Tagit fifa
3 Shares