5 Shares

Mistä muistat vuoden 2002 futiksen MM-kisat? (Kuva: AOP)

Ehkä Brasilian mestaruudesta. Tai Etelä-Korean sensaatiomaisesta neljännestä sijasta, vaikka otteet olivatkin hieman kyseenalaisia. Osa varmaan muistaa parhaiten Hakan Sükürin maalin pronssimatsissa: tämä syntyi vajaan 11 sekunnin pelin jälkeen, mikä on vieläkin kisojen ennätys.

Kenties parhaiten kisoista jäi kuitenkin mieleen eräs hiustyyli. 

Ronaldo ihastutti kisoissa erittäin kummallisella etutukalla. Brassitähden päälaki oli muuten kalju, mutta pään etuosaan oli jätetty erikoisuus.

Osa on epäillyt, että Ronaldo jätti etutukan, jotta siitä olisi apua puskemisessa. Kuva: AOP

Kahdeksalla osumalla kisojen maalipörssin voittanut Ronaldo on sittemmin paljastanut syyn erikoisen hiustyylin takana.

– Olin loukannut jalkaani ja kaikki puhuivat siitä. Päätin leikata hiukseni ja jättää pienen osan siihen. Tulin harjoituksen ja kaikki näkivät minut huonojen hiuksieni kanssa, Ronaldo kertoi Goalin mukaan.

– Kaikki puhuivat hiuksista ja unohtivat loukkaantumisen. Pystyin pysymään rauhallisempana ja rentoutuneempana ja keskittymään harjoitteluun.

Kenties tästä voimistuneena Ronaldo viimeisteli finaalissa kaksi maalia Saksan verkkoon ja Brasilia pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta.

– En ole ylpeä hiustyylistä itsessään, koska se oli aika outo. Mutta se oli hyvä tapa vaihtaa puheenaihetta, Ronaldo linjasi.

Tagit ronaldo
5 Shares