4 Shares

Koko muu urheileva maailma on pysähtynyt koronaviruksen takia, mutta KHL taistelee silti vastaan. (Kuva: TT)

Huippu-urheilu on astunut koronan vastaiseen rintamaan yhdessä. Käytännössä kaikki kilpaurheilu on keskeytetty maailmassa yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta.

KHL. 

Jopa NBA ja NHL vetäytyivät välittömästi tauolle, mutta KHL taistelee vastaan.

KHL:n Venäjän ulkopuoliset joukkueet, Jokerit ja Barys Nur-Sultan tekivät tilanteesta omat johtopäätöksensä ja vetäytyivät omatoimisesti pudotuspeleistä. 

KHL:n pudotuspelien piti jatkua tänään. Sen sijaan sarja ilmoitti eilen viikon mittaisesta tauosta, jonka aikana pudotuspelien ohjelma mietitään uusiksi.

Täysin oma lukunsa on Moskovan Dinamon päävalmentaja Vladimir Krikunovin kommentit, joiden mukaan Jokerit ja Barys pitäisi potkaista ulos sarjasta ja että kausi pitäisi pelata loppuun täyden yleisön edessä.

Pois potkiminen ei olisi huono uutinen kaikille Jokereiden kannattajille.

KHL:n pudotuspeleissä mukana olevat suomalaiset protestoivatkin sosiaalisen median kanavissaan kauden jatkumista vastaan.

View this post on Instagram

It’s enough. Stop this virus.

A post shared by Teemu Hartikainen (@thardy70) on

Koko muu maailma kamppailee koronavirusta vastaan, mutta KHL ei ole muiden kanssa samalla viivalla. Koko sarjan uskottavuus onkin koetuksella Venäjän ulkopuolella. Ja osittain sisälläkin, kuten esimerkiksi suomalaispelaajien protestista voi huomata.

Tagit khl
4 Shares