14 Shares

Ronaldon Instagram-live tarjosi melkoisen kattauksen keskiviikkona. (Kuva: AOP)

Los Galacticos kokoontui yhteen tunnin mittaiseen keskusteluun. Ronaldon vieraina olivat Roberto Carlos, David Beckham, Luis Figo ja Iker Casillas.

Isoimman yleisön sai vähemmän yllättäen Ronaldon ja Beckhamin välinen keskustelu.

– Jos Brasilia olisi voinut ottaa kenet tahansa ulkomaalaisen pelaajan maajoukkueeseenl ehdottomasti Beckham, yksi parhaista keskikenttäpelaajista ikinä, Ronaldo kehui ja jatkoi:

– Minulle, sinä olit yksi kaikkien aikojen parhaista keskellä, se miten koskit palloa, pystyit laittamaan sen minne ikinä halusit ja ilman katsomista minuun pallo tuli perille. Minun pitäisi kiittää sinua monista palloista joita annoit minulle. Olit uskomaton.

Kohtelias Beckham antoi niin ikään kehuja Ronaldon suuntaan.

– Kun siirryin Madridiin Manchesterista, jossa olin ollut koko elämäni, niin se oli iso askel minulle. Yksi ensimmäisistä ihmisistä joita tapain olit sinä. Kun kävelit pukukoppiin, se sai minut tuntemaan mukavaksi olla seurassa.

Ronaldo ja Figo muistelivat niin ikään menneitä.

– Meillä oli mahdollisuus tuoda lahjakkuudet yhteen Madridissa ja myös jotain hyvin nöyriä ihmisiä. Kaikki aika jonka vietimme yhdessä oli erityistä, kaikki se antoi mahdollisuuden voittaa. Vaikka olimme todella tunnettuja pelaajia, jokainen tiesi mitä tehdä ja kuinka piti työskennellä. Se antoi meille niin paljon hyviä hetkiä, Figo muisteli.

Lisäksi Casillas kertasi livessä muun muassa hiljattain saamaansa sydänkohtausta.

Voit katsoa kaikkien aikojen IG-liven alta.

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

14 Shares