6 Shares

On aika listata pääsiäisen kunniaksi Twitterin kovimmat käyttäjät suomalaisurheilijoista. Listaukseen pääsivät mukaan vain aktiiviurheilijat, joten esimerkiksi jyrähtelevät kiekkolegendat jäivät sivuun laskuista. (Kuva: AOP)

Arvostelussa ratkaisevia osa-alueita olivat aktiivisuus, asiasisältö, brändit ja osittain huumori. Näin ollen esimerkiksi yleensä jääkiekon MM-kisojen aikaan aktivoituva Eero Markkanen ei mahtunut viiden kärkeen.

5. Emil Larmi, jääkiekko

Liigan viimeisin mestarimaalivahti on ottanut roolia Twitterissä viimeisen vuoden aikana. Kassari kaskuilee ja esittää asiallisia kysymyksiä aktiivisella tahdilla. Puolinerokas esittelyteksti: “Kaapo Kakko on tehnyt minullekin maalin” kruunaa tilin.

4. Annimari Korte, satasen aidat

Korte nousi rytinällä kahden viime vuoden aikana suomalaisyleisurheilun huipulle. Sitä vastikään 32 vuotta täyttänyt aituri on tehnyt myös Twitterissä. Hän ei pelkää ilmaista suoraan mielipiteitään tai kyseenalaistaa asioita. Korte jakaa seuraajilleen usein myös Behind the scenes -kamaa.

3. Timo Furuholm, jalkapallo

FC Interin kapteeni ottaa roolia Twitterissä päivittäin. Välillä twiitit ovat höystetty huumorilla, välillä hän yrittää puuttua epäkohtiin ja joskus jakoon lähtee muutama kirjavinkki. Furuholm on monipuolinen käyttäjä, jonka persoona tulee esiin lähes yhtä hyvin kuin viheriöllä.

2. Petteri Forsell, jalkapallo

Puolassa ammatikseen pelaava taituri on tehnyt itsestään brändin. Pullukka10 tuo hymyn monen seuraajan päivään vitsikkäillä päivityksillään. Häneltä ei silti nähdä ohilyöntejä, koska tilannetajua löytyy. Forsell myös selvästi tuntuu tietävän rajan, minkä asioiden kommentointiin hänen kauluksensa riittävät. Positiivinen twitteristi.

1. Jonne Virtanen, jääkiekko

Jos tasaisin väliajoin tulevat katoamistemput jätetään laskuista, niin Virtanen on Twitterin kingejä. Hän on Forsellin tavoin luonut itsestään brändin. Monsterimonni on todella suorasanainen ja kantaa ottava hahmo. Hyökkääjän taktiikka tuntuu olevan sama kuin kiekkokaukaloissa: rapatessa roiskuu. Kiroilua, perheenisän pohdintoja, jyrähtelyä ja vitsihuumoria, me like.

6 Shares