0 Shares

FIFA järjestää oman turnauksen ja mukana on 20 eurooppalaista huippujoukkuetta. HJK on päässyt kovaan seuraan. (Kuva: AOP)

Klubi edustaa Nikolai Alho, joka aloittaa turnauksen tänään ensimmäiseltä kierrokselta. Vastassa on FC Kööpenhamina, jonka edustaja on 18-vuotias hyökkäyspään pelaaja Mohammed Daramy. Matsi alkaa tänään kello 21.15.

Parin voittaja kohtaa neljännesvälierissä Ajaxin Sergino Dest. 19-vuotias puolustaja pelaa USA:n maajoukkueessa ja viime kaudella Ajaxin riveissä pelejä kertyi 20.

Puolivälierissä vastaan tulee vastaavasti voittaja Tottenhamin ja Porton kamppailusta. Tottenhamin puikoissa on Serge Aurier, Portolla vastaavasti huippulupus Fabio Silva.

Turnauksessa on mukana todellisia huippunimiä. Kaavion toiselta puolelta löytyvät muun muassa Chelsea & Cesar Azpilicueta, PSG & Juan Bernat, Real Madrid & Vinicius Junior, Liverpool & Trent Alexander-Arnold sekä Dortmund & Achraf Hakimi

Turnauksessa on raaka systeemi. Jokainen turnauksen vaihe on yhdestä poikki. Voittaja jatkaa eteenpäin, kun taas häviäjä tippuu turnauksesta. Mikäli peli on 90 minuutin jälkeen tasan, niin tämän jälkeen edessä on jatkoaika ja rankkarit. Pelaajat pelaavat yhtä hyvillä (85 arvoisilla) joukkueilla.

Pelejä voi seurata EA SPORTS FIFA:n Twitch-kanavalla. Turnauksessa kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. 

Tagit fifa
0 Shares