48 Shares

Urheilusarjat menivät tauolle koronaviruksen myötä. Valtaosa sarjoista pyrkii kuitenkin saamaan kaudet pelaamalla päätökseen. Tässä kootusti sarjojen tämän hetkiset tavoitteet urheilun jatkumisesta. (Kuva: TT)

Bundesliiga: On arvioitu, että Bundesliiga on ensimmäinen tositoimiin palaava huippuliiga. Tällä hetkellä tavoitteena on saada pelit käyntiin toukokuussa ja paketoida kausi kesäkuussa.

Serie A: Italiassa ollaan toiveikkaita, että pelit saataisiin pyörimään toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa.

Valioliiga: Kausi aiotaan pelata loppuun. Kaikki päivämäärät ovat vielä auki.

La Liiga: Kausi pelataan loppuun tyhjille katsomoille. Kauden jatkumiselle on kolme mahdollista päivämäärää: 28.5., 6.6. ja 28.6. Tavoitteena on saada kausi pakettiin elokuussa.

Mestarien liiga: Finaali on tarkoitus pelata 29.8. Turkin Istanbulissa.

Eurooppa-liiga: Finaali on tarkoitus pelata 26.8. Gdanskissa, Puolassa.

Allsvenskan: Ruotsi on ollut monia muita löysempi rajoitusten suhteen ja futiksen pääsarjan on tarkoitus jatkua 14.6. Puolivälierävaiheessa olevaa Ruotsin Cupia on tarkoitus pelata jo aikaisemmin.

Veikkausliiga: Tällä hetkellä kauden olisi tarkoitus jatkua kesäkuun alussa.

Superpesis: Sama aikataulu kuin Veikkausliigalla.

NHL: Gary Bettman on vakuuttanut, että pelaajat pääsevät jäälle tällä kaudella. Hänen oma arvauksensa asettuu kesälle. Asian suhteen on kuitenkin useita eri vaihtoehtoja. 

NBA: Jossain vaiheessa puheissa pyöri toukokuun alku, mutta ei enää. Kautta halutaan kuitenkin jatkaa, tämän hetkiset arviot pyörivät kesäkuussa.

Formula 1: Kauden yhdeksän ensimmäistä osakilpailua on peruttu. Formuloiden haaveena on ajaa 19 osakilpailun kausi, joka alkaisi kesäkuun alussa. 

Liity NordicBetin tiimiin – saat 25 eurolla ilmaisvetoja!

Liity NordicBetin jengiin! NordicBet tarjoaa nyt 25 eurolla ilmaisvetoja: 15 euron livevedon ja 10 euron ennakkovedon.

  1. Rekisteröidy NordicBetille tästä
  2. 20 euron talletuksella saat 40 euroa pelirahaa vedonlyöntiin sekä 15 euron ilmaisen livevedon ja 10 euron ennakkovedon.

>>> Muista osallistua kilpailuun pelimies.comin Facebook-sivulla – voit voittaa haluamasi pelipaidan <<<

48 Shares