5 Shares

Kaksi Valioliigan mestaruutta voittaneella Samir Nasrilla ei mene lujaa. (Kuva: TT)

Nasri nousi pinnalle Marseillessa ja siirtyi Arsenaliin 16 miljoonalla eurolla kesällä 2011. Aika Arsenalissa sujui hienosti: parhaalla kaudellaan 2010-11 hän viimeisteli 30 matsissa peräti kymmenen maalia.

Seuraavalla kaudella koittikin 27,5 miljoonan euron siirto Manchester Cityyn. Täällä palkintokaappiin kertyi muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta. Kesällä 2014 Nasri kirjoitti viiden vuoden jatkodiilin Cityn kanssa.

Ongelmat alkoivat seuraavalla kaudella. Pelaaja loukkaantui syksyllä harjoituksissa ja oli muutaman kuukauden sivussa tositoimista. Paluuta entiseen ei enää ollut.

Seuraavaksi kaudeksi Nasri lainattiin Sevillaan. Kausi meni kohtalaisesti, mutta Cityyn hän ei enää päässyt. Turkkilainen Antalyaspor ostikin ranskalaisen 3,5 miljoonalla eurolla kesällä 2017.

Alamäki jyrkkeni. Viiden kuukauden aikana Nasri pelasi kahdeksan ottelua tehden kaksi maalia. Hän irtisanoi sopimuksen heti tammikuussa.

Nasri oli käynyt korjaamassa nestetasapainoaan yhdysvaltalaisella klinikalla joulukuussa 2016. Suonensisäinen hoito oli vastoin WADA:n sääntöjä. Helmikuussa 2018 miehelle mätkäistiin 18 kuukauden dopingbänni.

Kun pelikielto oli lusittu, Nasri teki sopimuksen West Hamin kanssa kaudelle 2018-19. Lontoolaisseurassa pelejä kertyi kuitenkin vain viisi eikä sopimusta jatkettu.

Tämän jälkeen miehen entinen pelikaveri Vincent Kompany ojensi auttavan kätensä. Pelaajamanagerina kasvattajaseurassaan Anderlechtissa toiminut entinen City-kippari tarjosi Nasrille sopimusta. 

Terveytensä kanssa kamppaillut Nasri tarttui tarjoukseen ja siirtyi ilmaisella siirrolla Belgiaan. Kaudella 2019-20 pelejä belgialaisseurassa ehti kertyä kahdeksan ennen kuin koronavirus laittoi sarjat katkolle.

Vaikka sarja on tauolla, niin Nasri on silti ongelmissa. Anderlecht on vaatinut tauon aikana pelaajiltaan säännöllisiä treeni- ja olinpaikkaraportteja. Näitä ei ole Nasrilta tullut.

Ranskalainen sen sijaan lähti Dubaihin, jonka jälkeen hän on kadonnut kuin pieru saharaan. Miehestä ei ole kuulunut mitään, vaikka pelaajien pitäisi raportoida tekemisistään työnantajalleen.

Nyt Nasri onkin potku-uhan alla jopa Anderlechtissa. 

32-vuotiaan keskikenttämiehen uran ympärillä onkin iso kysymysmerkki. 

Melkoinen alamäki Cityn runkopelaajasta nykyhetkeen.

Lähde: Dailymail

Tagit valioliiga
5 Shares