10 Shares

Ligue 1 laitettiin kuluvan kauden osalta pakettiin ja PSG kruunattiin mestariksi. Näin ollen pariisilaisten omistama Jese Rodriguez sai jälleen yhden tittelin lisää palkintokaappiinsa. (Kuva: AOP)

25 miljoonalla eurolla kesällä 2016 Pariisiin siirtynyt Rodriguez tosin pelasi seurassa vain yhden minuutin päättyneellä kaudella. Tämä tapahtui elokuussa Metziä vastaan, kun espanjalainen tuli vaihdosta kentälle 90 minuutin jälkeen. 

Rogriduez lainattiin Sportin Lissaboniin syyskuun alussa. 

Ranskan liigan sääntöjen mukaan Rodriguez on kuitenkin oikeutettu mitaliin. Monissa muissa sarjoissa mitalin saaminen vaatii enemmän peliminuutteja, mutta ei Ranskassa. 

Rodriguez on todellinen mestaruuksien erikoismies.

Kaudella 2011-12 hän pelasi Real Madridissa. Kauden aikana hän sai yhteensä 10 minuuttia peliaikaa, kun laituri tuli Cristiano Ronaldon tilalle kentälle maaliskuussa 2012. Real Madrid johti kamppailua tuolloin jo 5-1. 

Real Madrid voitti mestaruuden ja Rodriguez sai kymmenen minuutin uurastuksella mitalin.

Rodriguez kuittasi nimiinsä myös Mestarien liigan voitot 2014 ja 2016, vaikka ei pelannut kummassakaan finaalissa minuttiakaan. 

27-vuotias Rodriguez oli todella lupaava pelaaja, mutta ei onnistunut lyömään läpi Realissa. Sama on jatkunut PSG:ssä. Hän on pelannut neljän kauden aikana vain 10 ottelua PSG:ssä, kun taas lainapestit ovat vieneet niin Stokeen, Betisiin, Las Palmasiin kuin Sportingiin.  

10 Shares