12 Shares

Huippu-urheilijat ovat joutuneet keksiä uusia tapoja kunnon ylläpitämiseen. Leo Komarovilla tämä tarkoitti kuntosalin rakentamista kotiinsa. (Kuva: TT)

NHL laittoi muun urheilun tavoin sarjan katkolle maaliskuussa. Tämän jälkeen monet urheilijat poistuivat kotimaihinsa, kun tulevaisuus oli täysin avoin.

Koronatilanne on alkanut hiljalleen rauhoittumaan ja monet maat ovat saaneet tilanteen hallintaan. Rajoituksia on hiljalleen alettu purkamaan. Tämän myötä urheilusarjatkin alkavat hiljalleen käynnistyä.

– Alkuun tein lähinnä peruskuntotreeniä. Ehkä ajatus oli, että tämä kausi oli tässä. Nyt kun uutisia mahdollisesta jatkosta on tullut, olen kiristänyt treenaamista, Leo Komarov valaisee NordicBetin tiedotteessa.

– Olen lisännyt huomattavasti sykkeitä nostavia treenejä, kuten vetoja ja loikkatreenejä.

New York Islandersilla ei ole mitään yhteisiä harjoituksia, vaan pelaajat ovat harjoitelleet täysin omatoimisesti.

– Ihan yksin olen treenannut. Meille on lähetetty treeniohjelmat joukkueelta ja niiden mukaan olen toiminut. Hommasin himaan kuntopyörät ja kuntosalilaitteet. Kuntopyörällä olen tehnyt Youtubesta pyöräilytreeniä.

Monet kiekkoilijat ovat suunnanneet golfkentille. Komarov on kuitenkin pysytellyt pääosin kotosalla.

Myös Komarov on tunnettu golfaaja, mutta hän ei ole päässyt lähemmäksi tavoitettaan eli single-tasoitusta.

– No en ole päässyt lähemmäs, taitaa olla ttasoitus ennemminkin noussut, kun on nämä rajoitukset ja muut. En mä lähde pitkissä kalsareissa golfia pelaamaan, suomalainen tokaisee.

NHL-kauden jatkumisesta ei ole vielä varmuutta, mutta päivä päivältä se on lähempänä. Urheilusarjat alkavat kuitenkin hiljalleen palata tauoilta. 

Huippusarjoista ensimmäisenä paluun tekee todennäköisesti Bundesliiga, jonka pelien odotetaan jatkuvan jo kuluvan kuun aikana. Esimerkiksi Veikkausliiga alkaa vastaavasti heti heinäkuun alussa ja Cupin pelit jo aikaisemmin.

Eiköhän NHL ilmoita kohta tulevaisuuden suunnitelmistaan, sillä tahto kauden jatkumiseen on erittäin kova.

Tagit NHL
12 Shares