74 Shares

Haluaisitko nähdä nämä rotsit taas tositoimissa? (Kuva: AOP)

Liigan tv-oikeudet ovat kovaa valuuttaa suomalaisessa televisioskenessä. Suomen suurinta urheilusarjaa näytti pitkään ensin Yleisradio (1975-1994), mutta sitten alkoivat kaupallisemmat tuulet puhaltaa: Kolmoskanava, MTV3, Canal+, URHOtv, Nelonen ja viime vuodesta alkaen Telia ovat kaikki päässeet vaikuttamaan siihen, millaisena Liiga näyttäytyy Suomessa.

Viime syksynä tehtiin media-alan iso yrityskauppa, jossa Telia osti MTV:n ja C Moren emofirma Bonnier Broadcastingin. Tämän yksi seuraus on se, että kovin Suomi-lätkä näkyy Telia TV:n lisäksi ensi kaudella myös C Morella sekä MTV3:lla, joka on luvannut lähettää matseja ilmaiseksi televisiosta.

Nannaa! Kaikki pidempään mukana olleet muistavat oranssitakkiset Timo Jutilan ja Mika Saukkosen, jotka isännöivät lätkälähetyksiä vuosituhannen alussa, kun ne viimeksi olivat MTV:llä. Uskon puhuvani kaikkien suulla, kun sanon, että kansa haluaa takaisin jos ei Jutia ja Saukkosta niin ainakin oranssit takit. Jutilahan on kertonut, että takit ovat molemmilla tallessa. Vähemmän kaivattua informaatiota oli sekin, että Jutin takkia ei ole koskaan pesty ja siinä on hajut tallella.

Vieläkö muistat nämä kaksikon kult… oranssit hetket, vaikka niissä ei paljon puhutut legendaariset takit olekaan päällä?

Pari hiivaa á la Josef Boumedienne

Juti kertoo faktoja

Paljon kertoo parivaljakon legendaarisuudesta ehkä sekin, että kaksikko selosti NHL-videopelisarjan pelejä 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolivälin kieppeillä. Eihän se ihan sulavinta ollut, mutta hupia riitti!

Tagit liiga
74 Shares