6 Shares

Mitä antaa lahjaksi sellaiselle, jolla on jo kaikkea? (Kuva: AOP)

Tämä käy hyvin ilmi futareiden toisilleen antamista lahjoista. Huippupelaajilla on pinkka niin sanotusti kunnossa, joten kalliiden lahjojen antamisessa ei ole itua. Jokainen voi muutenkin ostaa mitä ikinä haluaakin.

Niinpä kuvaan astuu huumori. Pelaajat ovat antaneet vuosien saatossa mitä ihmeellisimpiä lahjoja toisilleen. Tässä helmet.

Lionel Messi sai yöpuvun Luis Suarezilta

Eikä minkä tahansa pyjaman, vaan Lumikki ja seitsemän kääpiötä -yöpuvun. Paidassa oli vieläpä kääpiöistä Jörön kuva. Messi ja Suarez ovat sen verran hyviä kavereita, että argentinalainen ymmärtänee pienen kuittailun.

Willy Caballero voitti rankkarikisasta Range Roverin

Cesc Fabregasilla on tapana tehdä vähän ylimääräistä treeniä harjoitusten jälkeen. Hän treenaa usein rankkareita ja espanjalaisella on tapana lyödä pieniä betsejä muita vastaan, jotta treeni saa lisää maustetta. 

Fabregas lupasi kerran Willy Caballerolle, että hän ostaa tälle Range Roverin, jos veskari nappaa pilkun kiinni. Ja Caballerohan nappasi.

Fabregas piti sanansa ja hommasi hänelle Range Roverin. Se oli tosin romuttamolta hankittu raato.

Kylian Mbappelle Turtles-maski

Mbappen saavuttua PSG:hen joukkuekaverit kehittelivät hänelle lempinimiä. Yksi näistä oli Turtleseista tuttu Donatello.

Thiago Silva päättikin hauskuuttaa joukkuekavereitaan. Hän antoi Mbappelle lahjan, joka oli Diorin paketti hienoissa kääreissä.

Sisällä tosin olikin Donatellon muovinen maski.

Real Madridin pikkujoulut

Real Madrid piti talvella legendaariselta kuulostavat pikkujoulut. Yhtenä ohjelmana oli ”secret santa” eli jokaiselle pelaajalle oli määrätty henkilö, jolle hänen piti ostaa lahja. Lopputulos oli huima.

Viime kesänä joukkueeseen liittynyt Ferland Mendy sai tovereiltaan tiilen, koska hän jakelee treeneissä niin paljon taklauksia harjoituksissa ja on niin kova.

Marco Asensio sai vastaavasti lasten kävelyharjoitteluun tarkoitetun lelun, koska hän on koko ajan loukkaantuneena. Lucas Vazquez taas sai painoja, koska hänelle oli käynyt haaveri treenilaitteiden kanssa aikaisemmin. 

171-senttinen Brahim Diaz taas sai lasten leluja, koska on niin pienikokoinen. Vinicius Juniorin paketista löytyi vastaavasti pehmonalle. Kesällä 2012 Madridiin siirtynyt Luka Modric taasen hommasi kesällä joukkueeseen liittyneelle Luka Jovicille espanjan sanakirjan.

Parhaasta lahjasta vastasi kuitenkin Marcelo, joka oli vastuussa Gareth Balen lahjasta. Bale on kertonut avoimesti rakkaudestaan golfiin ja siitä miten se menee jopa Madridin edelle. Marcelo hommasikin walesilaiselle golfmailan.

Lähde: Oh My Goal

6 Shares