11 Shares

Tottenhamilla ja Englannilla on luonnollisesti omat WhatsApp-ryhmänsä, jotka ovat todella aktiivisa. Dele Alli puhui OTRO:n videolla kattavast aiheesta.

Ryhmiin ei pääse kuka tahansa: esimerkiksi Tottenhamin WhatsAppiin ei kaikilla treeniringissä olevilla ole asiaa. Vasta kun pääsee Spursin viralliseen pukukoppiin, niin WhatsAppin ovet avautuvat.

Ryhmän kuvana on tylsästi vain Tottenhamin logo. WhatsAppin hauskuuttajia ovat Moussa Sissoko, Paulo Gazzaniga sekä Lucas Moura, jotka viihdyttävät muita pelaajia varsinkin erikoisilla videoilla. Spursin WhatsAppissa ei juurikaan keskustella pelisuorituksista eikä sinne ole valmennusryhmällä asiaa. 

Spursin WhatsApp-ryhmä saa hieman yllättäen lokaa Allilta. Hänen mukaansa ryhmä on liian hiljainen: asiallisiin kysymyksiin ei vastata julkisesti. Alli joutuukin toisinaan laittamaan yksityisviestin jollekin joukkuekaverilleen ja pyytämään tätä laittamaan vastauksen ryhmäkeskusteluun. 

Englannin maajoukkueen WhatsApp-ryhmä on sen sijaan hiljainen, kun maajoukkuetapahtumia ei ole. Noin viikkoa ennen kokoontumista ryhmä aktivoituu ja viestejä tulee valtavasti, mutta hiljenee välittömästi pelaajien palatessa seurajoukkueisiin. Maajoukkueryhmän hauskuuttaja on Raheem Sterling.

Alli myöntää olevansa intohimoinen emojien käyttäjä. Suosikkiemoji on nauruhymiö, jota hän käyttää ainoastaan usein vastauksissa. Toinen suosikki on ”en tiedä” -emoji eli hahmo joka nostaa olkapäitään. 

11 Shares