3 Shares

Mikel Arteta on uudistanut Arsenalia myös kentän ulkopuolella. (Kuva: TT)

Monissa joukkueissa on käytössä perinteinen sakkokassa. Jos pelaaja esimerkiksi myöhästyy treeneistä tai rikkoo jotenkin muuten joukkueiden yhteisiä sääntöjä, niin hän joutuu maksamaan X-summan joukkueen yhteiseen kassaan.

Tämän suhteen Arsenalissa puhaltaa uudet tuulet. Taustalla on joulukuussa vetovastuun ottanut päävalmentaja Mikel Arteta, joka toimi edelliset kolme kautta Manchester Cityssä apuvalmentajana.

– Vaikka Arteta vaatii täydellistä ammattimaisuutta alaisiltaan, niin hän ei ole unohtanut huumorintajua. Viime kuukausina seuran käytännöissä on nähty leikkisä uusi lisäys, jonka espanjalainen toi Citystä: Onnenpyörä, The Athleticin David Ornstein kertoo.

– Jos pelaaja tekee pienen virheen, esimerkiksi myöhästyy joukkuetapaamisesta, hänen on pyöritettävä pyörää. Pyörässä on erilaisia sakkoja, lähtien pukukopin siivoomisesta tai jopa kapteenin auton kiillotukseen. Pyörässä on yksi kohta, jota kaikki toivovat: ”onnellinen pako”. Se on vain yksi monista muutoksista, jotka ovat nostaneet tunnelmaa Lontoon Colneyssa. 

Artetan Arsenal kuulostaa varsin mukavalta paikalta pelaajille. 

Lähde: Sportbible

3 Shares