6 Shares

Cristiano Ronaldo on tuttu nimi siirtohuhuissa. Viimeisimpänä miestä on viety Chelsean paitaan. (Kuva: AOP)

35-vuotiaalla pelaajalla ei periaatteessa ole kovinkaan montaa vuotta jäljellä huipputasolla. Ronaldo on tosin poikkeus. Helmikuussa ikämiesiän saavuttanut portugalilainen on takonut kuluvalla kaudella 22 matsissa Serie A:ssa peräti 21 osumaa.

Miehen uran seuraavista askeleista puhutaan jatkuvasti paljon. Nyt Ronaldon entinen joukkuekaveri Nani on heittänyt oman lusikkansa soppaan. Kaksikko pelasi pitkään yhdessä Portugalin maajoukkuessa sekä pari kautta Manchester Unitedissakin.

– Pari vuotta sitten hän kertoi minulle lopettavansa todennäköisesti Amerikassa. Se ei ole 100-prosenttisen varmaa, mutta todennäköistä. On olemassa mahdollisuus, Nani kertoi ESPN:lle.

Ronaldo siirtyi Juventukseen kesällä 2018. Nani on pelannut viimeisimpänä sen sijaan jo MLS:ssä Orlando Cityn paidassa.

– Se on hieno sarja. Selvästi on asioita, joissa meidän on parannettava sarjana, jopa pelaajien laadun suhteen. Täällä on fantastisia seuroja, hyvin organisoitu sekä fantastiset olosuhteet, hienoja valmentajia, hienoja pelaajia. Joka kausi huomaa kehitystä.

– Meillä kaikilla on olosuhteet tässä sarjassa. Me olemme hienossa maassa. Kaikki on lähellä. Kyse on kehittymisestä eikä pelosta parantaa, Nani paalutti.

6 Shares