5 Shares

Wesley Sneijder vuodattaa avoimesti elämäkerrassaan Madridin tapahtumista. (Kuva: AOP)

Sneijder siirtyi Realiin 23-vuotiaana kesällä 2007. Madridilaiset maksoivat Ajaxissa loistaneesta pelaajasta peräti 27 miljoonaa euroa.

Nopea menestyminen nousi nuorelle pelaajalle hattuun.

– En ollut tietoinen, että siirtyminen Realiin tarkoitti myös siirtymistä Madridin yöelämään, Sneijder kertoo kirjassaan.

– Minut imaistiin siihen mukaan. Olin nuori, nautin menestyksestä ja rakastin huomiota. Siinä vaiheessa menin metsään näin jälkeenpäin ajateltuna.

Snejderille lyötiin heti selkään numero 23, jota David Beckham oli juuri käyttänyt neljän kauden ajan. 

– En käytä huumeita, mutta join alkoholia ja elin rock’n roll-elämää yhtenä Real Madridin tähdistä. 

– Kun pyörin kaduilla aivan päissäni, niin tuhlasin tuhansia euroja juomien maksamiseen joka paikassa.

– Olin heikko enkä osoittanut mitään vastustuskykyä. Annoin kaikkien kohdella minua kuin tähteä. Mukana oli aina joukkuekaveri Real Madridista – useimmiten se oli Guti.

Aika Madridissa kesti lopulta vain kaksi vuotta.

– En tajunnut, että paras ystäväni oli vodkapullo.

– Muut huomauttivat asiasta minulle. Ruud van Nistelrooy sanoi sen, Arjen Robben sanoi sen. He yrittivät takoa minuun sen, että pitäisin kurini pelaajana. He sanoivat, että en kestäisi kauaa, jos jatkaisin näin.

Inter Milan osti Sneijderin 15 miljoonalla eurolla elokuussa 2009. Inter voitti heti hollantilaisen avauskaudella triplan ja Snejder sai uransa takaisin raiteilleen. 

Lisäksi hän edusti urallaan Galatasarayta, Niceä sekä Al-Gharafaa ennen kuin ripusti nappiksetn aulaan kauden 2018-19 päätteeksi. Hollannin maajoukkueessa matseja kertyi 134.

Lähde: DailyMail

5 Shares