6 Shares

Parhaimmillakin pelaajilla on vaikeimmat vastustajansa. Nyt Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat paljastaneet omansa. (Kuva: AOP)

Messi ja Ronaldo tuntuvat tekevän kentällä mitä haluavat. Duolla on kuitenkin vaikeampiakin iltoja – ja toisinaan ne johtuvat vastustajista. 

Moni olisi varmaan veikannut Messin valitsevan esimerkiksi Sergio Ramoksen tai Diego Godinin. Sen sijaan Messi nimesi vaikeimmaksi vastustajakseen Pablo Maffeon.

– Miesvartiointi ei haittaa minua, kun tiedät että matsit ovat kovia ja voi olla outoa, että joku on aina ympärilläsi. Totta puhuakseni, sitä ei ole tapahtunut minulle niin usein. Se ei haittaa minua, mutta on outoa, Messi avasi.

– Gironan Pablo Maffeo oli kovin miesvartioinnissa. Se oli rajua!

Älä välitä. Kovin moni muukaan ei ollut todennäköisesti kuullut Maffeosta. 22-vuotias puolustaja on pelannut kuluvan kauden Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– En ole ikinä ollut se joka valittaa. Fyysinen kontakti ja potkut ovat osa peliä. Ärsyynnyn enemmän, kun pelaan huonosti ja silloin tulen vähän enemmän vihaiseksi. Mutta jos en pelaa huonosti, se ei ole ongelma. Se on osa peliä enkä ota sitä henkilökohtaisesti.

Ronaldon pahin vastustaja löytyy vastaavasti Valioliiga-ajalta. Kyseessä on Arsenalia ja Chelseaa edustanut Ashley Cole

– Vuosien saatossa minulla oli hyviä vääntöjä Ashley Colen kanssa, hän ei anna sinulle sekuntiakaan tilaa hengittää.

– Hän oli niin sitkeä pelaaja parhaimmillaan, nopea ja kova taklaamaan. Tiesit, ettei koskaan tule olemaan helppoa peliä, Ronaldo avasi Colen vahvuuksia.

Lähde: Sportbible

6 Shares