11 Shares

Hiljattain 33 vuotta täyttäneen Lionel Messin aika Barcelonassa vaikuttaa tulevan päätökseen kauden päätteeksi. (Kuva: AOP)

Ainahan Messin ympärillä on pyörinyt lähtöhuhuja. Nyt ne kuitenkin vaikuttavat todenmukaisemmilta kuin aiemmin. 

Messin odotettiin tekevän jatkosopimus, joka olisi pitänyt hänet Barcelonassa vuoteen 2023 asti. Tähän on kuitenkin tullut muutos ja Cadena Serin mukaan Messi jättää seuran kuluvan kauden päätteeksi. Päätöksen taustalla ovat muun muassa syytökset asioista, joihin Messi ei ole syyllinen sekä Barcelonan huonosti hoidettu tilanne. 

Barcelonan organisaatiossa on ollut paljon haasteita, jotka liittyivät muun muassa päävalmentaja Ernesto Valverden potkuihin, joista esimerkiksi Messiäkin syytettiin. Uuden päävalmentajan Quique Setienin alaisuudessa Barcalla on mennyt todella heikosti ja mestaruus on suistumassa Madridiin. 

Lisäksi Barcalla on ollut taloudellisia ongelmia, jotka ovat kärjistyneet koronaviruksen myötä. Joukkue on myös ikääntymässä todella vauhdilla ja edessä pitäisi olla nuorennusleikkaus.

Argentiinalaisen sopimuksessa on ollut joka vuosi pykälä, joka on mahdollistanut lähtemisen joka kauden jälkeen. Tälle ei kuitenkaan ole ollut aikaisemmin tarvetta.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Messi todella olisi lähdössä Barcelonasta.

Lähde: Sportbible

11 Shares