5 Shares

Dennis Rodman osaa juhlia. (Kuva: AOP)

Huippu-urheilijan imago ja raju biletys, mikä ihana kombo. No, ei ehkä ihan niinkään, mutta jotenkin vain toisia rata kutsuu puoleensa kuin hunaja kärpäsiä. Tässä Pelimiehen listaus (entisistä) pelimiehistä, jotka ovat bilettäneet ohi soveliaisuuden horisontin. Huom. älä päihdy ja aja – se ei ole coolia.

Wade Boggs

Wade Boggs kuuluu baseball-sarja MLB:n Hall of Fameen, mutta jos viinaksiin liittyviä saavutuksia listattaisi samalla tavalla, hän olisi varmasti sielläkin. Jimmy Fallonin ohjelmassa hän sanoi juoneensa kerran 107 olutta lentomatkalla Yhdysvaltain halki. Nuff said.

Chales Barkley

NBA-legenda Charles Barkley osaa juhlimisen jalon taidon. Viinan kanssa läträäminen on mennyt joskus ylikin. Kerran hän muun muassa heitti parikymppisen jätkän baarin ikkunasta läpi. Myös ratista hän on kärynnyt monta kertaa ja saanut lopulta myös tuomion. Mutta ymmärrättekö nyt, mikä ongelma on siinä, jos sakkorangaistukset ovat kaikille samoja: Barkleylla ei tainnut paljon 2 000 sakko tuntua, sillä hän on myöntänyt pelanneensa kerran blackjackia kuuden tunnin session aikana 2,5 miljoonalla. Sakon päälle tosin tuli linnaa… kymmenen päivää.

Johnny Manziel

”Minä peliuran juon, minä MVP:t juon…” Lupaava NFL:n ykköskierroksen varaus kirjaimellisesti pyhitti melkein koko urheilu-uransa alkoholin alttarille. Cleveland Browns oli varannut nuorukaisen, joka pelasikin sarjassa kaksi kautta, mutta jäi sitten ilman sopimusta, eikä ole sen koommin murtautunut takaisin. Tähän oli taatusti osuutta hänen tavallaan viettää vapaa-aikaa. Kerran hän meni hutikassa treeneihin, ja saatuaan lähtöpassit hänet nähtiin seuraavan kerran Vegasissa peruukissa ja väärillä henkkareilla. Sen jälkeen hän vuokrasi asunnon Losista ja aiheutti saman tien 20 tuhannen tuhot. Siitä suoraan Coachellaan kolmeksi päiväksi ja töttöröö. Hmm, miksiköhän Browns ei halunnut jatkaa sopimusta?

Dennis Rodman

Väriä ei puutu tästäkään ex-palloilijasta. Seurustelu Carmen Electran ja Madonnan kanssa (onneksi eri aikoihin tosin), ystävyys Kim Jong-unin kanssa… Varsinainen sosiaalinen perhonen. Myös brenkku on maistunut. Muun muassa Julkkis-Diili, johon mies osallistui vuonna 2009, taisi olla hänelle pelkkä vitsi, sillä Rodman hillui monissa jaksoissa huppelissa tekemässä tehtäviä. Myös uransa aikana, jopa kauden aikana, hän dokaili. Kesken Bullsin kauden 1997-98 hän otti 48 tuntia omaa aikaa ja lähti Vegasiin märälle Hulk Hoganin kanssa. Yrjötyksen sekaista kunnioitusta tästä.

Tiger Woods

Yksi kaikkien aikojen eniten tienanneista urheilijoista on Tiger Woods, Kalifornian paha poika. Hän oli naimisissa ruotsalaisen mallin kanssa vuoteen 2009 asti, jolloin korttitalo luhistui ja Woods jäi kiinni syrjähypyistä. Hän törttöili vielä auton kanssa koitettuaan paeta vaimoa, joka sai tietää pettämisistä. Hän maksoi vaimolleen arvioiden mukaan ainakin 100 miljoonaa ja antoi lasten huoltajuuden, jotta tieto yli sadan naisen kanssa seikkailemisesta ei leviäisi sponsoreille. 2017 seurasi toinen rattijuopumus.

Rob Gronkowski

New England Patriotsia edustanut entinen jefu-pelaaja vetää vähän leveämmin. Super Bowl -häviön jälkeen juhliminen Vegasissa, uudenvuoden isännöinti Times Squarella ja tietysti… bileet laivalla fanien kanssa!

5 Shares