2 Shares

Kuluva kausi on ollut Barcalle iso pettymys ja joukkueelle voi hyvinkin jäädä vain luu käteen, mikäli Real vie pidemmän korren La Ligassa ja tie nousisi pystyyn Mestarien liigassa.

Barcan fanit ovatkin olleet kärkkäitä. Ja täysin aiheesta. Kesällä on ollut paljon huhuja muun muassa Lionel Messin pettymyksestä ja mahdollisesta siirrosta eteenpäin.

Barcelonassa on totuttu menestymään. Joukkue on voittanut La Ligan kaksi kertaa putkeen. Vastaavasti Mestarien liigan voitosta on jo vierähtänyt jo viisi vuotta.

Barca onkin todella sekavassa tilanteessa tällä hetkellä. Yksi suurimmista tekijöistä on ikääntyvä kokoonpano. Joukkueessa on toki Ansu Fatin kaltaisia huippulahjakkuuksia, mutta joukkueen tukipylväät alkavat olla todella vanhoja.

Vai mitä sanot tästä listasta? Tässä Barcan avainpelaajien iät ensi kauden alussa.

Gerard Pique: 33v
Arturo Vidal: 33v
Lionel Messi: 33v
Luis Suarez: 33v
Sergio Busquets: 32v
Ivan Rakitic: 32v
Jordi Alba: 31v
Miralem Pjanic: 30v
Antoine Griezmann: 29v

Eikä muutosta ole ihan heti tapahtumassa, ainakaan Barcan viimeaikaisten liikkeiden perusteella. Seura treidasi hiljattain 23-vuotiaan Arthur Melon Juventukseen ja toiseen suuntaan liikkui vastaavasti Miralem Pjanic (30v)

Barcassa on pian ison remontin aika, sillä avauskokoonpano vanhenee käsiin. Ja kun menestystä ei tule tälläkään hetkellä, niin kannattajia testataan lähivuosina toden teolla. 

2 Shares