0 Shares

Mario Balotelli on päässyt jälleen kohun keskipisteeksi. Kyseessä on hänen erimielisyydet Brescian kanssa. (Kuva: AOP)

Balotelli on ollut julkisessa sanasodassa seurajohdon kanssa. Hänet on suljettu joukkuharjoitusten ulkopuolelle, mikä ei ole miellyttänyt pelaajan leiriä. Molemmat osapuolet ovat uhanneet toisiaan oikeustoimilla.

Balotellin leirin mukaan Brescia ei ole testannut pelaajaa koronaviruksen osalta. Brescian mukaan tämä on pötypuhetta.

Tunnelma on ollut todella kiristynyt. Kertaalleen Balotelli oli jopa käännytetty pois seuran harjoituskeskuksesta, kun hän yritti tulla paikalle. Balotellin mukaan hän ei ole pystynyt harjoittelemaan loukkaantumisen takia, mutta Brescia on eri mieltä. 

Nyt seura on vetänyt yllätyskortin hihastaan. Se on merkannut kotisivuilleen Balotellin 10 kiloa ylipainoiseksi. Hyökkääjän painona lukee 99,8 kiloa, kun se aiemmin oli 10 kiloa vähemmän.

Balotellilla oli aiemmin ongelmia painonsa kanssa kaksi vuotta sitten, kun hän palasi kesätauon jälkeen tositoimiin ylipainoisena Nicessä. Tuolloin hän joutui maksamaan töppöilystään sakot.

Hyökkääjä siirtyi seuraan ilmaisella siirrolla viime elokuussa. Balotelli on viimeistellyt sarjajumbolle viisi maalia 19 matsissa. Bresciassa on myös suomalaisväriä: siellä pelaavat Huuhkajien Jesse Joronen sekä Simon Skrabb.

Lähde: Dailymail

0 Shares