0 Shares

Mestarivalmentaja Jürgen Kloppilla on selvät sävelet tulevaisuuden suhteen. Liverpoolin kannattajat saavat kuitenkin nauttia miehen työskentelystä vielä varsin pitkään.

Klopp on tehnyt käsittämättömän kovaa jälkeä Liverpoolissa. Hän on voittanut seurassa jo neljä palkintoa: Valioliigan, Mestarien liigan, UEFA Super Cupin sekä Fifa Club World Cupin. Suorituksen arvoa korostaa se, että Pool oli voittanut ennen tätä 2010-luvulla vain kertaalleen Liigacupin. Valioliigan voitosta oli vierähtänyt 30 vuotta, Mestarien liigan voitosta 14 vuotta.

Pool-kannattajat ovat luonnollisesti haltioissaan saksalaisesta, joka on muovannut käytännössä koko seuran uuteen uskoon. Kloppilla on kuitenkin jo tiedossa lähtöpäivä Liverpoolista.

Valmentaja paljasti SWR Sportin haastattelussa, että lähtee nykyisen sopimuksensa jälkeen, mikä päättyy vuonna 2024. Tämän jälkeen tarkoituksena on pitää mahdollisesti sapattivuosi valmentamisesta.

Klopp on kotiutunut hyvin Mainziin, jossa hän pelasi ja valmensi yhteensä peräti 18 vuotta. Hän kertoikin muuttavansa todennäköisesti viimeistään uran jälkeen asumaan sinne.

Klopp aloitti Poolin peräsimessä lokakuussa 2015. Viidessä vuodessa on tapahtunut valtavasti ja neljässä vuodessa ehtii tapahtua vähintään yhtä paljon. Harva valmentaja on yhdeksää vuotta samassa seurassa.

Lähde: Sportbible

0 Shares