0 Shares

Viimeistään tämä kesä on osoittanut Jokereille, että KHL on kylmä paikka, jossa suomalaisen sana ei paina. Liigassa tulee aina olemaan Jokereiden mentävä aukko (Kuva: AOP).

Jo viime KHL-kauden loppuminen antoi viitteitä tulevasta. Jokerit joutui jättämään sarjan pudotuspelit kesken ennen kuin KHL-kausi päätettiin keskeyttää koronaviruksen takia.

Idässä meno on vain mennyt hurjemmaksi kesän aikana. Koronavirus jyllää melkoisella vauhdilla Venäjällä eikä hidastumista ole näkymässä. Tämä ei kuitenkaan juuri hetkauta KHL:n toimistolla.

Iltalehti uutisoi, että KHL yrittää saada Jokereita muuttamaan ensi kaudeksi Venäjälle. Sarjan ulkopuolisista joukkueista kiinalainen Kunlun muutti jo Moskovan lähistölle.

Venäjä ei voi saada koronapandemiaa rauhoittumaan sille tasolle tarpeeksi nopeasti, että matkustaminen maiden välillä olisi mahdollista. Niinpä Jokereiden pelaaminen Helsingissä on vielä valtava kysymysmerkki ja tällä hetkellä varsin epätodennäköistä. 

Iltalehti uutisoi myös, että Avangard Omskissa on todettu 20 koronavirustartuntaa. Moskovan Spartakissa tartuntoja on vastaavasti 15.

Ja KHL olisi saman uutisen mukaan valmis aloittamaan runkosarjan jo 2. syyskuuta.

Jokereiden leirissä kaikki on vielä yhtä isoa kysymysmerkkiä. Milloin pelataan, ketkä pelaavat, missä pelataan? Nämä kaikki ovat vielä avoinna. Monet joukkueet ovat pahoissa taloudellisissa ongelmissa.

Jokerit, tulkaa takaisin Liigaan. Brändinne ja historianne on liian arvokas venäläiseen talutushihnaan. 

Olisitte enemmän kuin tervetullut takaisin kotimaan pääsarjaan vääntämään paikallismatseja HIFK:ta vastaan sekä aiheuttamaan vihaa maakunnissa.

KHL-kausi pitäisi alkaa reilun kuukauden päästä, mutta Jokereiden leirissä ei ole vielä mistään tietoa. Ilmalassa saadaan oppia viimeistään nyt KHL:n ”ihanuus”. Toki tästä on ilmennyt jo aikaisemminkin viitteitä muun muassa pudotuspeleissä, kun menestyminen on ollut Jokereille poikkeuksellisen haastavaa.

Jokerit, tulkaa takaisin Liigaan. Ruoho ei ollut vihreämpää aidan toisella puolella. Kaikki kotimaisesssa kiekkoilussa voittaisivat, jos Jokerit palaisi Liigaan.

Tagit jokerit khl
0 Shares